Connect with us

LIFE STYLE

„Mai vară”, cu un vibe nou adus de Macora. Piesa lui Amedeo cu Alexandra Stan se transformă la început de august

Published

on

Foto credit : Roton Music

Amedeo și Alexandra Stan ne-au învățat ce înseamnă „Mai vară”, cum să trăim la intensitate maximă anotimpul cald și cum să privim spre viitor, după ce poveștile pe care le-am trăit au ajuns la final. 

Acum, la început de august, a venit momentul să ne bucurăm de o altfel de „Mai vară”, cu vocile acelorași artiști pe care îi îndrăgim, dar cu ritmurile și vibe-ul aduse de Macora, printr-un remix care invită piesa în toate cluburile și la toate petrecerile din ultima lună de vară. 

„Mai vară”, în versiunea adusă de Amedeo și Alexandra Stan, a plecat de la o joacă la radio. Astfel, o simplă prezență la radio pentru Amedeo s-a transformat într-o colaborare de excepție cu Alexandra Stan, pentru piesa care a reușit să se strecoare rapid în unele dintre cele mai importante topuri din România. 

Macora vine cu propria interpretare, cu propria semnătură și cu propriul stil și transformă „Mai vară”, dintr-un imn al verii, într-un imn al petrecerilor care se întind până spre dimineață. 

„Piesa Mai vară este despre oameni, despre căldura lor, despre zile nostalgice și povești sub soare. Mă bucur că Alexandra a simțit această piesă așa ca mine, cântând despre un ideal”, a povestit Amedeo, la momentul lansării variantei cu Alexandra Stan, în 15 iulie.

Piesa lui Amedeo cu Alexandra Stan a reușit să adune, în mai puțin de o lună de la lansare, peste 165.000 de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending