Maia Morgenstern, Anca Ţurcaşiu şi Sorin Oprescu se întâlnesc "La mustaţă" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Maia Morgenstern, Anca Ţurcaşiu şi Sorin Oprescu se întâlnesc „La mustaţă”

Published

on

Emisiunea “La mustaţă” îi are ca invitaţi luni, 9 mai, ora 21.00 la TVR 2 pe Maia Morgenstern, Anca Turcaşiu şi Sorin Oprescu.

“Nu rataţi întâlnirea de luni nici măcar… la mustaţă, pentru că rar se întâmplă să vină trei personalităţi atât de puternice în aceeaşi emisiune”, le transmite telespectatorilor gazda emisiunii, Constantin Trofin.

Vizitaţi pagina oficială de Facebook a emisiunii “La mustaţă”, unde vă aşteaptă o galerie de peste 100 de fotografii ale vedetelor invitate în platou în decursul emisiunilor precedente, precum şi câteva imagini making-of care redau atmosfera din timpul filmărilor. În plus, echipa emisiunii a rezervat o galerie de imagini pentru cei care vor să revadă “apariţiile editoriale” prezentate în emisiune.

În fiecare luni, marţi şi miercuri, ”La mustaţă” le propune telespectatorilor să încheie ziua într-un mod plăcut, făcând o trecere în revistă a actualităţilor într-un context relaxant, de bun simţ, dar, în acelaşi timp, elegant şi amuzant, dinamic, în registru parodic.

Urmăriţi site-ul www.tvr.ro şi pagina de Facebook www.facebook.com/LaMustata, pentru a afla informaţii despre emisiunea “La mustaţă” şi despre invitaţii lui Constantin Trofin.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending