Maia Morgenstern învaţă să facă scufundări, marţi seară la “Mondenii” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Maia Morgenstern învaţă să facă scufundări, marţi seară la “Mondenii”

Published

on

Unii merg la mare să se bronzeze, să înoate sau să doarmă. Alţii preferă litoralul pentru distracţii şi pescuit. Personajele Mondene au tot felul de idei pentru a-şi petrece vacanţă la mare.

Spre exemplu, Maia Morgenstern s-a hotărât să înveţe să facă scufundări. Dar cum întregul curs se filmează, iar actriţa ţine la imaginea ei, cere să fie machiată. Se trece apoi la instructaj, aşa că profesorul îi prezintă câteva reguli de bază.

Comunicarea sub apă este esenţială şi cum nu poţi vorbi, instructorul îi arată Maiei câteva semne simple, dar explicite, pentru a evita accidentele sau a reacţiona eficient în situaţii de urgenţă.

Nerăbdătoare să treacă la proba practică, se plictiseşte repede de explicaţiile profesorului şi vrea să se avânte în adâncurile mării. Însă planurile îi sunt date peste cap. Ce anume o întoarce din drum, aflaţi urmărind “Mondenii”.

Serghei Mizil nu merge la mare nici pentru scufundări, nici pentru bronz, ci pentru pescuit… fete. Dacă a reuşit să “prindă” ceva, aflaţi urmărind “Mondenii” marţi, 8 octombrie, de la ora 21:45, la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending