Connect with us

EVENTS

Maia Morgenstern şi Radu Beligan vor fi pentru prima oară pe aceeaşi scenă în ”Leul Deșertului”

Published

on

Maia Morgenstern şi Radu Beligan se vor afla pentru prima oară împreună pe scenă, în premieră absolută a spectacolului ”Leul  Deșertului”, care va avea loc pe 28 octombrie, la Palatul Național al Copiilor (Teatrul Tineretului).

Piesa ”Leul  Deșertului”, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional, a fost scrisă de Mona Radu special pentru cele două legende ale scenei, care se întâlnesc pentru prima oară în acelaşi spectacol.

Alături de Maia Morgenstern şi Radu Beligan, distribuţia acestei premiere eveniment îi mai include pe: Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes şi Tania Popa. Punerea în scenă se desfăşoară sub bagheta regizorală a maestrului Radu Beligan.

Biletele s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Palatului Naţional al Copiilor,  în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi online pe bilete.ro, blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro

Cariera prodigioasă a actriţei Maia Morgenstern include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale tv.

Radu Beligan are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending