Connect with us

ALL MEDIA

Maia Morgerstern vorbeşte despre posibila sarcină

Published

on

Maia Morgestern, actriţa care interpretează rolul Marietei în telenovela “Iubire şi onoare”, a declarat pentru site-ul www.acasatv.ro  că nu este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, punând astfel capăt zvonurilor apărute în presă.

 

Nu este adevărat. Nu voi intra în niciun fel de polemică cu acest gen de presă, care nu verifică informaţiile în goana după senzaţional, într-o acţiune de a distrage atenţia de la lucrurile serioase şi importante. Aş fi răspuns cu mare drag la întrebările legate de nominalizarea la premiile UNITER. Nu mă simt nici jignită, nici rănită, nici flatată.”, a mărturisit Maia.


Actriţa în vârstă de 49 de ani care, deşi a făcut public faptul că îşi doreşte 7 copii, a spus că nu ea va da naştere unui copil, ci bona copiilor săi.

 

“Probabil m-au surprins la intrarea în maternitate unde mergeam cu o rudă apropiată care este gravidă. Voi mai merge cu ea pentru că este vorba de o persoană foarte dragă mie, care m-a ajutat enorm toată viaţa şi căreia încerc să-i răspund cu aceeaşi grijă şi aceeaşi preocupare. Aşa că, dacă căutăm urme de roman poliţist în viaţa mea, cu siguranţă voi mai fi văzută intrând în maternitate.”, a încheiat Maia Morgestern.

 

Sursa: acasatv.ro

Foto Credit: lady4ever.ro

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending