Connect with us

Campanie TV

Maine, la “Povestiri adevarate” LaLa Band ”Pune pret pe viata!”

Published

on

Membrii trupei LaLa Band si actorii din serialul “Pariu cu viata” de la PRO TV, se alatura campaniei umanitare demarate de ACASA, “Pune pret pe viata”, al carei scop este acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea statului roman.

 

Vlad Gherman, protagonistul serialului “Pariu cu viata” a fost foarte impresionat de povestile persoanelor care sufera de hemofilie: “Este un subiect delicat si intr-adevar, daca noi nu schimbam ceva si e clar ca nimeni nu are de gand sa o faca, atunci cine?!

Trebuie neaparat sa intram cu totii sa semnam petitia, pentru ca mana de la mana se face bine si putem sa facem asta impreuna cu toti tinerii care se uita la noi. Si noi o sa semnam aceasta petitie si voi trebuie sa o faceti, pentru ca fiecare are dreptul la o viata normala. Si o poate avea.”

“Suntem singura tara care nu ofera sprijin bolnavilor de hemofilie. De ce nu se intampla asta…?! Facem apel si la prietenii nostri de pe Facebook, dati share link-ului www.punepretpeviata.acasatv.ro . Noi o semnam, daca o veti semna si voi si prietenii vostri, atunci poate vom face o diferenta si vom ajuta oamenii care au nevoie.”, declara Sore.

“Anuntati-va si prietenii, e foarte important sa participe foarte multa lume ca bolnavii de hemofilie sa poata avea o viata normala, la fel ca a noastra. Suntem tineri, ne meritam viata. Haideti sa schimbam ceva in Romania pentru ca e cazul sa se intample numai lucruri bune aici!”

Toti cei care doresc sa sprijine campania initiata de ACASA, al carei scop este acordarea si decontarea de tratament bolnavilor de hemofilie din partea Statului Roman, pot semna petitia “Pune pret pe viata” pe www.punepretpeviata.acasatv.ro .

“Pune pret pe viata” si ajuta la refacerea Centrului medical de tratament si recuperare de la Buzias, singurul centru in care bolnavii de hemofilie beneficiaza de recuperare si tratament, distrus in urma unui incendiu izbucnit  in mai 2012. Cei care vor sa ajute pot dona 2 euro (valoare care nu contine tva) la numarul scurt 8865 intr-o campanie realizata cu sprijinul Cosmote, Orange si Vodafone.

In fiecare marti, de la 16.30, la “Povestiri adevarate”, ACASA, vor fi prezentate cazuri traumatizante si emotionante ale unor persoane bolnave de hemofilie, in cadrul campaniei „Pune pret pe viata”.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending