Connect with us

Seriale

Mâine seară, în Las Fierbinți, Firicel găsește salvarea tuturor problemelor din viață

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri, de la 20:30, în Las Fierbinți, Firicel verifică prietenia cu Celentano, vrea să se asigure că sunt prieteni foarte buni. Ca să fie convins, primește răspunsul: „Firicel și Celentano, ca Romina cu Albano”

Testul constă într-un par în cap, dar implică o întreagă dezbatere, pentru că nu poate fi dat oricum, există multe variabile care sunt luate în calcul. Inspirat de un unchi, Firicel își dorește să aibă și el Alzheimer, să uite tot ce trăiește, și a găsit soluția „salvatoare”, să primească un par în cap.

Advertisement

Giani și-a dat seama de un lucru care nu-i convine deloc: nu are niciun hobby. Dorel e încântat că își pot găsi o pasiune comună, iar Bobiță le propune să înceapă cu o carte. „Ăsta nu e hobby, e pierdere de vreme. Să zicem că ar fi, dar e mai mult hobby de femei”, va spune Giani. Spre ce activitate se îndreaptă cei doi, vedem miercuri, în Las Fierbinți.

Nevasta lui Brânzoi e supărată că Nicu Rață nu o mai iubește deloc și își îneacă amarul cu vișinată, împreună cu noua ei prietenă, nevasta lui Firicel. Femeile încearcă să găsească rezolvarea acestei probleme și să afle dacă a apărut altcineva în viața taximetristului, dar situația e mult mai complexă.


În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor. Noul sezon este disponibil, online, și pe VOYO.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending