Connect with us

Emisiuni

Mâine seară urmărim o nouă ediţie Pe Bune?! Află cine sunt invitaţii!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Lora și Viviana Sposub vor fi rivale în noua ediție a quiz-show-ului Pe Bune?! Afirmații care ne vor lăsa fără replici, competiție serioasă și… mult umor – ediția de joi nu este de ratat! De la 22:30 distracția va fi garantată. 

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Mihai Bobonete le va aduce concurenților un obiect pentru a putea răspunde la întrebarea ascunsă sub domeniul: „Ce-i asta ?”. Despre ce este vorba, dar și ce vor trebui să facă fetele pentru a-și da seama care este răspunsul corect, vedem în următoarea ediție. Tot atunci vom afla și ce aplicație are Bobo în telefon!

 

Show-ul nu poate fi complet fără Costi Diță și Cosmin Natanticu! Cei doi căpitani vor avea de jucat domenii precum: „La bine și la rău”, „Pe căprării”, „Celelalte cuvinte”. Costi o va avea alături pe Lora, iar Cosmin se va baza pe Viviana: „Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață”, îi va spune Viviana căpitanului ei.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending