Maite Perroni se gândeşte să-şi lanseze primul album solo - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Maite Perroni se gândeşte să-şi lanseze primul album solo

Published

on

Maite Perroni, actriţa din telenovela „Fructul oprit”, se gândeşte serios să revină pe scenă în faţa fanilor săi. Cu toate că şi-a neglijat cariera muzicală după despărţirea de RBD şi a ales să se concentreze pe actorie, Maite Perroni vrea să îşi lanseze primul album solo.

Chiar dacă nu ştie exact când se va întâmpla acest lucru, deoarece actriţa din „Fructul oprit” este momentan prinsă cu filmările pentru noua sa telenovelă, în care joacă din nou alături de William Levy, Maite îi doreşte ca noul material să fie pe placul fanilor săi. Maite a anunţat că pentru primul său album solo va colabora cu compozitorul Carlos Lara şi că, deşi pe vremea RBD nu a avut o pregătire vocală serioasă, acum se gândeşte să ia cursuri de canto, pentru ca publicul ei să primească un disc de calitate. „Muzica îmi place foarte mult, dar cred că este un timp pentru toate”, spune Maite Perroni. După RBD, prioritatea a fost să îmi găsesc propriul meu drum. Am ales actoria, iar acum, după trei roluri principale, mi-ar plăcea să mă întorc la muzică”.

Maite a declarat că în prezent nu are niciun proiect, niciun contract cu o casă de discuri şi nici melodii, deşi actriţa şi cântăreaţa a mai înregistrat câteva piese pentru coloanele sonore ale telenovelelor „Iubire cu chip rebel”, „Fructul oprit”, precum şi pentru cea mai recentă producţie a sa, „Triunfo del Amor”. Fosta sa colegă de trupă, Dulce Maria, este încântată de planurile lui Maite şi i-ar face mare plăcere să lucreze din nou cu aceasta, însă în calitate de compozitoare. „Nu ştiam de planurile ei, dar îmi pare foarte bine”, spune Dulce Maria. „Mie îmi place foarte mult să compun şi chiar dacă e destul de complicat, mi-ar face plăcere să scriu o melodie pentru ea”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending