Connect with us

Life Style

Malvina Cervenschi şi actorul Dorian Boguţă formeaza un cuplu

Published

on

Actorul Dorian Boguţă, unul dintre tinerii actori foarte bine cotaţi, şi Malvina Cervenschi, fostă prezentatoare a postului naţional de televiziune, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, informează Libertatea.

Discret, departe de ochii presei, cei doi se bucură de clipele împreună, prea puţine dacă ţinem cont că fiecare dintr eei este implicat în proiecte ample. Aşa că, Malvina şi Dorian au fost împreună şi în timpul filmărilor pentru „Love Building”, un proiect semnat Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi considerat temerar la momentul anunţării lui. Însă, cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat de clipe frumoase împreună şi de o toamnă aurie la Chişinău, Londra şi la New York, dovadă fiind numeroasele fotografii postate de Malvina pe contul său de Instagram. Dorian Boguţă a încheiat în toamna lui 2011 filmările pentru un „big buget” de epocă, în Italia, alături de Murray Abraham (câștigător al premiului Oscar). Din filmografia lui face parte „Portretul luptătorului la tinereţe” (R: Constatin Popescu), prezentat cu succesde critică şi de public la Festivalul de la Berlin, „Francesca” (R: Boby Păunescu, Festivalul de film de la Veneţia), în care are rol principal alături de Monica Bârlădeanu, „Caravana Cinematografică” (R: Titus Muntean, Festivalul de la Pusan, 2010).

Doru a colaborat cu Radu Muntean la „Hârtia va fi albastră”, cu Cristi Puiu la „Moartea Domnului Lăzărescu”, cu Anca Damian pentru „Întâlniri încrucişate” etc. În televiziune, a jucat în serialul „Efect 30”, având-o ca parteneră pe Andreea Raicu, şi în „Lombarzilor 8”. Între 2001-2002 a fost asistent universitar la UNATC, la clasa lui Florin Zamfirescu.

Pe Malvina, România a cunoscut-o mai întâi în postura fetei frumoase și charismatice de pe micul ecran, iar după ce a renunțat la cariera în televiziune pentru a se dedica unui business cu bijuterii pare să fi devenit chiar mai populară decât atunci când prezenta știrile TVR.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending