sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSMalvina Cservenschi se alatura echipei TVR INFO

  Malvina Cservenschi se alatura echipei TVR INFO

  TVR INFO, canalul de ştiri al Televiziunii Române care s-a relansat de curând, poziţionându-se ca Televiziunea de ştiri a românilor”, o cooptează, de luni, 9 mai, în echipa sa şi pe Malvina Cservenschi. Ea va prezenta, alternativ cu Alina Badea şi Alina Sencovici, jurnalele de ştiri Info +, difuzate din oră în oră.

  Noua grilă TVR INFO include ştiri şi dezbateri pe teme de actualitate internă, politică externă, economie, afaceri şi sport. Cu începere din 9 mai, telespectatorii TVR INFO vor putea afla cele mai calde ştiri ale zilei de la ora 9.00, când Malvina intră cu prima ediţie Info + a zilei. Tot ea prezintă şi ediţiile de la ora 10.00, respectiv 11.00. „Mă bucur să mă alătur şi echipei TVR INFO, continuând să rămân, în paralel, şi la pupitrul ştirilor de la ora 12.00 de pe TVR 2. Sunt convinsă că TVR INFO va deveni în scurt timp  un reper  prin credibilitate, echidistanţă şi informaţii relevante pentru tot mai mulţi telespectatori”, declară Malvina Cservenschi.

  La orele 12.00 şi 13.00, ştirile sunt prezentate de Alina Badea, care, la 14.40, îi aşteaptă pe cei care vor să afle ultimele tendinţe ale economiei şi mediului de afaceri la Info Business. Alina Sencovici preia pupitrul Info + la orele 15.00, 16.00 şi 17.00. Ştirile regionale şi duplexurile cu studiourile teritoriale TVR sunt realizate de Radu Tudor.

  Între jurnalele informative, TVR INFO difuzează dezbateri moderate de Raluca Belciu (pe intervalul orar 10.00 – 14-00) şi de Adriana Muraru (între 15.00 – 18.00). La ora 18.20, cei pasionaţi de sport se pot instala în faţa televizoarelor, pentru 30 de minute de Info Sport, un program complex, cu ştiri sportive de ultimă oră şi dezbateri cu invitaţi despre cele mai importante subiecte, prezentat alternativ de Vlad Arhire, Cristian Mîndru, Tudor Furdui, Daniela Enăchescu, Marina Neagu şi Mihai Pilescu.

  Seara TVR INFO este dedicată talk-show-urilor. De luni până vineri, de la 19.05, Mihai Rădulescu moderează + Politica, un talk-show ce abordează în profunzime o temă din actualitate, de obicei politică. Formatul emisiunii este de „unu la unu”, aşadar la succesul ei contribuie în mare măsură şi selectarea invitatului. Şi tot de luni până vineri, de la 21.05, jurnaliştii Ioana Lupea şi Mircea Marian analizează şi discută teme de actualitate internă şi internaţională la Foc încrucişat, o emisiune ce abordează subiecte care afectează societatea în ansamblul ei (decomunizare, extremism, drepturile omului, presă, piaţa muncii, şcoală, spitale, mediu, responsabilitate, doctrine, etc). Foc încrucişat are ca invitaţi personalităţi din politică, societatea civilă, jurnalişti, mediul academic, nume mari care fac ştiri, dar şi specialişti mai puţin cunoscuţi.

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente