MAMAIA vibrează în august! Cei mai tari DJ consacrați scriu istoria pe plajele Mării Negre la SUNWAVES 18! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

MAMAIA vibrează în august! Cei mai tari DJ consacrați scriu istoria pe plajele Mării Negre la SUNWAVES 18!

Published

on

A mai rămas aproximativ o lună de zile până când cei mai consacrați DJ vin în România pe plajele Mării Negre pentru a da startul celei mai tari petrecrei de pe Litoral! Festivalul de muzică SUNWAVES, ediția cu Nr. 18 își deschide porțile în perioada 14-16 august, pe plaja KAZEBOO din Mamaia.

Au trecut 8 ani de zile de la prima ediție. Privind în urmă, observăm impactul uriaș pe care Sunwaves l-a avut asupra scenei locale, devenindu-i între timp cel mai important ambasador.

Este unul dintre cele mai apreciate festivaluri underground din Europa, cu cele mai importante nume ale techno-ului actual confirmate la fiecare ediție, cu artiști precum Richie Hawtin, Sasha, Carl Cox, Ricardo Villalobos, Luciano, Dj Sneak, John Digweed, James Zabiela, Marco Carola, Lee Burridge, Zip, Audiofly, Bill Patrick, Danny Howells și bineînțeles Raresh, Rhadoo, Petre Inspirescu + tot crew-ul Sunrise, plus mulți, mulți alți DJ consacrați, scriind istorie pe plajele Mării Negre.

Sunwaves bifează în 2015 edițiile cu numărul 17 și 18, ce-a de-a doua urmând să aibă loc între 14-16 august, la KAZEBOO BEACH.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending