Connect with us

Life Style

Mâncare, muzică și voie bună, alături de Mirela Boureanu Vaida, Nicolai Tand și prietenii

Published

on

În cadrul campaniei “România tare de tot”, trustul Intact a organizat o super petrecere cu degustare de vinuri şi peşte, ambele 100% româneşti. Vedetele participante s-au adaptat perfect conceptului de “3 ore de vacanţă”, poveştile au continuat până târziu în noapte.

Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, a susţinut un recital excepţional, cu melodii româneşti iubite de public . Şi cum mâncarea gustoasă  face casă bună cu muzică de calitate, Mirela l-a provocat pe Nicolai Tand la cântat.

“Am ţâpurit normal, ce era să cânt dacă nu de-ale mele, din Maramureş! <Coborai din deal în vale,  / Mă-ntâlni cu doru-n cale>.  La noi în Maramu’  se  ţâpureşte în timpul cântecului, adică  se scot strigăte de bucurie, de îndemn. Am făcut mare caterincă, ne-am simţit bine cu toţii, am râs că doar era petrecerea noastră”,a declarat printre zâmbete Nicolai Tand.

Nicolai Tand, gazda emisiunii culinare de la Antena Stars, “Star Chef”, a dezvăluit celor prezenţi lucruri mai puţin cunoscute despre peştii pe care aceştia îi aveau în farfurie. Pe Nicolai Tand telespectatorii îl pot vedea în sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, la “Star Chef”.

Mirela Boureanu Vaida & Nicolai Tand

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending