Connect with us

Reality Show

Mâncare pe care, reality show-ul de la Acasa a încheiat săptamâna cu o nouă câștigătoare

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Cinci concurenți Mâncare pe care s-au luptat și în această săptămână pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. De luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, un medic nutriționist, un model, un artizan de dulciuri, un șofer și un cântăreț de operă comică pentru copii s-au înfruntat pentru premiul de 5.000 de lei. Norocoasa câștigătoare a fost Vera Daghie, având un total de 72 de puncte.

Medicul nutriționist, care până în prezent a scris două cărți cu diete personalizate, și-a delectat invitații cu Bulete cu prosciutto și parmezan în crustă de migdale, tocăniță de vițel cu ardei copt, ciuperci și usturoi și o prăjitură cu morcovi… a la Vera. Preparatele gazdei au primit numai cuvinte de laudă: „Să știi că te descurci foarte bine la gătit. Eu îmi iau și la pachet să mănânc”, a spus Rose Nandi. „Mâncarea din seara aceasta a fost absolut delicioasă”, a declarat și Iuliana Iancu.

Pe lângă feluri de mâncare alese, Vera le-a dăruit invitaților săi și una dintre cărțile de nutriție pe care le-a scris. „A fost o surpriză foarte plăcută”, a mărturisit finalistul Românii au talent, Fang Shuang. Totuși, acesta nu a fost prea încântat de surpriza serii, și anume un meci de polo pe apă: „Nu am intrat în apă fiindcă nu sunt obișnuit să mă dezbrac la televizor”, a povestit acesta nemulțumit.

Pe de altă parte, Răzvan a fost mai mult decât entuziasmat de codul vestimentar ales de gazda serii: costum de baie și prosop de plajă. Prin urmare, concurentul l-a respectat din plin: „Am furat și colacul copiilor ca să fie treaba… treabă”, a spus acesta. Însă Fang a judecat alegerile vestimentare ale acestuia: „Să ies pe stradă așa cum a ieșit Răzvan… nu aș putea nici dacă m-ai plăti!”, a declarat Fang.

Vera Daghie s-a bucurat enorm de premiu și de experiența trăită: „Vă mulțumesc pentru apreciere și că ați pășit în casa mea. A fost o plăcere că v-am cunoscut. Mă simt excepțional. Acum am emoții, deși n-am avut emoții de dimineață sau când am gătit, dar m-au impresionat acești oameni. Această experiență a fost extraordinară, te întregește ca persoană”, a spus aceasta.

De luni începe o altă cursă între cinci noi concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, folosindu-se de preparate delicioase și surprize inedite. Urmăriți emisiunea Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending