Connect with us

Life Style

Mandinga are un nou look

Published

on

Trupa Mandinga are multă treabă în perioada ce urmează. Vineri, 16 septembrie, va fi lansat nou lor single „Zaleilah” împreună cu noul show, „Club de Mandinga”.

 Cu ocazia asta, membrii trupei au adoptat şi un nou stil vestimentar, în ton cu genul de muzică pe care îl promovează acum. „Club de Mandinga” reprezintă o schimbare la nivel muzical pentru trupă aşa că o adaptare în ceea ce priveşte look-ul era de aşteptat.

Cu două săptămâni înaintea dublei lansări de vineri, Mandinga au petrecut două zile la Salina Turda unde au avut parte de o şedinţă foto. Responsabil cu realizarea pozelor a fost Edward Aninaru, nume cât se poate de cunoscut în rândul fotografilor din România.

„Avem multe noutăţi în materie de muzică şi în ceea ce priveşte prezentarea trupei pe scenă. Fără o schimbare si la nivel de look am fi simţit că nu am dus treaba până la capăt. Acum totul se îmbină perfect şi rezultatul se numeşte Club de Mandinga. Vedeţi despre ce este vorba vineri la Neatza cu Răzvan şi Dani şi apoi la Romanian Music Awards.”, declară Helen, solista trupei.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending