Mandinga ia lecţii de la „Marian Dristor”, în prima ediţie "Distractis Show" a primăverii, în premieră la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Mandinga ia lecţii de la „Marian Dristor”, în prima ediţie “Distractis Show” a primăverii, în premieră la TVR 1

Published

on

Din această primăvară, Distractis Show vine la TVR 1 sâmbăta seara, de la 20.25, cu o porţie dublă de râs şi multe noutăţi. Gazda show-ului, Silviu Petcu, sub îndrumarea colegilor săi, va trebui să-şi aleagă o asistentă TV dintre sutele de candidate înscrise la fără frecvenţă la liceu şi la dublă frecvenţă pe primele pagini ale tabloidelor. „Distractis Film” şi „De ce râd chitarele?” sunt două rubrici nou-nouţe pe care trupa Distractis mizează în acest sezon.

 

Cristi Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Paula Chirilă vor fi gazdele rubricii „De ce râd chitarele?”, cu invitaţi artişti reali şi parodii muzicale semnate de Distractis. În prima ediţie, Marian Dristor (Cristi Greţcu), fondatorul formației „Zăvoi”, soţia lui, Dorina Paraschiv (Paula Chirilă) şi sunetistul (Cătălin Mireuță) le împărtăşesc membrilor trupei Mandinga, reprezentanţii României la Eurovision în acest an, momente din vasta lor experienţă.

Primele aspirante la funcţia de asistentă TV, care vor fi prezente la Distractis Show toată primăvara, sunt actriţele Alma Căldare şi Anca Florescu. Dar, pentru a se evita acuzaţiile de discriminare, vor da probe pentru „asistenţi” în emisiune şi trei tineri actori: Liviu Romanescu, Mircea Postelnicu şi Dan Rădulescu. Cel din urmă vine în emisiune după un stagiu la Cotroceni, în rolul sosiei lui Traian Băsescu. La Distractis Show, el va putea exersa cu sosia Elenei Udrea (Ela Prodan).

La „Distractis Film” se vor derula noi versiuni ale filmelor de dragoste „Romeo şi Julieta”, „Pe aripile vântului”, „Dragoste la zero grade”, „Titanic”, ale căror roluri principale vor fi interpretate de Marean Vanghelie (Doru Pîrcălabu) şi Oana Mizil (Anca Florescu). În primul episod, telespectatorii TVR 1 vor putea retrăi emoţiile scenei balconului din „Romeo şi Julieta”.

Nu vor lipsi în acest sezon interviurile pro şi contra cu diferiţi reprezentanţi ai miilor de români care au o părere personală despre orice subiect, dar pe care nu şi-o pot exprima prin viu grai. Responsabili de aceste interviuri vor fi Doru Antonesi şi Ioan Gyuri Pascu, doi maeştri ai „deghizamentului” verbal, ai spusului nimic despre orice! Pe 17 martie, un UFO-log (Doru Antonesi) discută cu doi soţi care pretind că au făcut… sex cu extratereştri!

În aceste zile în care Ministerul de Interne încearcă din răsputeri să se reformeze, la Distractis Show revine cuplul de poliţişti căsătoriţi, nu între ei, ci cu datoria faţă de ţară şi popor: agentul Ialomiliţianu (Florin Constantin) şi colega sa Marieta (Simona Stoicescu), care vor rezolva toate cazurile de nerezolvat ale Ministerului. Tot în prima ediţie a show-ului de la TVR 1 vom afla cum se fac „Paşapoartele pentru basarabeni” şi vom afla, la „Breaking News”, amănunte despre greva parlamentară a opoziției, care ia noi dimensiuni.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending