Connect with us

AUDIENȚE TV

Mandinga la Eurovision 2012: TVR 1 lider de audienţă cu prima semifinală (vezi cifre)

Published

on

Aproape 900.000 de telespectatori au urmărit în medie evoluţia pe scena de la Baku a trupei Mandinga în prima semifinală Eurovision 2012. Trupa Mandinga s-a calificat împreună cu alte nouă ţări în finala de sâmbătă a Concursului Cântecului European. Cu o audienţă* medie de 8,2% şi o cotă de piaţă* de 18,2% la ora 22.31, când pe scena de la Baku urcau reprezentanţii României, TVR 1 a surclasat toate celelalte posturi tv de la noi.

656.000 de telespectatori au urmărit în medie la TVR 1 prima semifinală Eurovision 2012 pe target urban, ceea ce corespunde unui rating mediu de 6,2% şi unei cote de piaţă de 16,3%. Cu aceste cifre, TVR 1 a fost aseară, pe intervalul de difuzare a semifinalei Eurovision (22.00 – 24.00), pe primul loc în topul audienţelor la nivel urban. Pe target naţional, transmisia Eurovision 2012 s-a situat pe locul al doilea.

Trupa care reprezintă România la Eurovision Song Contest, în Azerbaidjan, este pregătită să facă din nou spectacol sâmbătă şi să aducă un loc bun arii noastre. Finala Eurovision va fi transmisă sâmbătă, 26 mai, în direct la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD începând cu ora 22.00.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Antena 1, lider incontestabil de audienţă, întreaga zi şi în Prime Time, pe toate targeturile

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ieri, 14 iunie, telespectatorii au preferat programele Antenei 1, încã de la primele ore ale dimineţii şi pânã târziu în noapte. Antena 1 conduce detaşat topul audienţelor, atât în Prime Time, cât şi la nivelul întregii zile, pe toate categoriile de public. Super Neatza cu Răzvan şi Dani, Observator 12, Observator 16, Mireasa, Acces Direct, Observator 19, Observator 23, Chefi la cuţite şi Legendele, cu Dan Negru i-au captivat pe telespectatori, care au condus staţia în fruntea clasamentelor de audienţã.

 

Astfel, pe 14 iunie, Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de audiență pe parcursul întregii zile (02:00-26:00), pe toate categoriile de vârstă. Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a înregistrat o medie de audiență de 3.6 puncte de rating și 28.6% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 2.4 puncte de rating și 18.7% cotă de piață. Ierarhia se pãstreazã şi în rândul publicului din mediul urban, dar şi la nivelul întregii ţãri.

 

Antena 1 a fost lider absolut de audiență în Prime-Time (19.00-23.00), la fel, pe toate categoriile de public.  Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a înregistrat o medie de audiență de 9.2 puncte de rating și o cotă de piață de 34.8 procente, dublu faţă de Pro TV, ce înregistra o medie de 4.7 puncte de rating și 17.7% cota de piață. Şi de această dată, ierarhia se pãstreazã şi în rândul publicului din mediul urban, dar şi la nivel naţional.

 

Ieri, telespectatorii au fost cu ochii pe confruntarea de la  Chefi la cuţite. Emisiunea a fost lider detașat de piață cu aproape 2,3 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45 Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în prima parte a semifinalei din sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.

Ziua bună s-a cunoscut încă de dimineaţă. Super Neatza cu Răzvan şi Dani a înregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o medie de audiență de 2.3 puncte de rating și o cotă de piață de 26.4 procente, impunându-se ca lider de audienţă. Observator 12 a fost şi el prima opţiune a publicului comercial, dar şi la nivel urban. Jurnalul prezentat de Olivia Păunescu, Andreea Ţopan şi Bogdan Alecsandru a înregistrat o medie de audiență de 2.3 puncte de rating și o cotă de piață de 22.6 procente, în timp ce programul oferit atunci de Pro TV înregistra o medie de 1.7 puncte de rating și 17% cota de piață. Cea mai nouă ediţie Mireasa, difuzată ieri la Antena 1 s-a impus ca lider de audientă, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o medie de audiență de 2.1 puncte de rating și o cotă de piață de 21.4 procente, în timp ce programul oferit atunci de Pro TV înregistra o medie de 1.5 puncte de rating și 15.1% cota de piață.

 

Cea mai nouă ediţie Acces Direct a fost şi ea prima opţiune a telespectatorilor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida a înregistrat, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o medie de audiență de 2.8 puncte de rating și o cotă de piață de 19.4 procente, ierarhia păstrându-se la nivelul tuturor targeturilor.

Cele mai importante ştiri ale zilei, prezentate de Alessandra Stoicescu în cadrul Observator 19 au condus clasamentul audienţelor, la nivelul tuturor categoriilor de public. Astfel, Antena 1 a înregistrat ieri, in întervalul 18:58 – 19:44 pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o medie de audiență de 4.8 puncte de rating și o cotă de piață de 26.3 procente, în timp ce programul oferit atunci de Pro TV înregistra o medie de 3.2 puncte de rating şi 17.5% cota de piată. Ierarhia se păstrează şi la nivelului publicului urban şi naţional. Observator 16, Observator 23, rubrica Sport, Jurnal de Asia, dar şi Legendele, cu Dan Negru au condus detaşat ieri clasamentul de audienţă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 14 iunie 2021

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDIENȚE TV Numele finaliștilor din sezonul 9 Chefi la cuțite, dezvăluit în această seară. Show-ul a fos lider!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ediția de luni seară a adus la Chefi la cuțite lacrimi de fericire pentru semifinaliștii sezonului 9 și a culminat cu o tensiune care a atins cote maxime în bucătăria celui mai iubit show culinar.

 

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde s-au aventurat aseară în primele două probe din semifinala acestui sezon. Gustul copilăriei și proba desertului, gătit chiar alături de persoanele dragi ce au ajuns în platou pentru a juriza, dar și pentru a-i ajuta la gătit, au stat la baza primelor două lupte de foc.

Luni, 14 iunie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 2,3 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45 Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în prima parte a semifinalei din sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.

În intervalul orar 20.23-24.03, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,1 puncte de rating și 38,3% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5,4 puncte de rating și 18,5% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 11,3 puncte de rating și 28,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 6,4 puncte de rating și 16,2 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10,5 puncte de rating și 26.4% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7 puncte de rating și 17,6 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), pe toate categoriile de public. Clasamentul s-a păstrat și la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a condus clasamentul audienţelor pe toate categoriile de public.

 

Semifinala continuă în această seară pe Antena 1, de la 20:30, cu ultima probă, o ultimă șansă pentru ca cei 9 semifinaliști să demonstreze că merită un loc în finală. Pentru bucătari, urmează o zi extrem de grea, iar caruselul de trăiri va fi din ce în ce mai greu de gestionat: Avem emoții mari, ne bate inima de ne sare din piept! Până nu ne anunță cine sunt finaliștii, noi nu putem să ne relaxăm. Nu am trăit la nicio jurizare emoțiile pe care le trăim acum!”, mărturisesc aceștia.

Clasamentul final va fi stabilit imediat după cea de-a treia probă a semifinalei, probă în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor juriza. Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. Încă o dată, în seara aceasta, bucătarii își vor da frâu liber imaginației și le vor pune chefilor în față farfurii demne de această etapă a show-ului. Din acest motiv, celor trei titani Chefi la cuțite le va fi foarte greu să aleagă: ”Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, va spune chef Cătălin Scărlătescu. ”Ați demonstrat de ce sezonul 9 a avut cele mai bune farfurii în proba individuală de până acum. Sezonul acesta, voi ati avut cele mai multe note de 15, iar ultima probă de semifinală a avut 9 farfurii senzaționale. Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!”, va adăuga chef Florin Dumitrescu.

 

În seara aceasta, telespectatorii Antena 1 vor afla numele finaliștilor sezonului 9 Chefi la cuțite. Ediția va continua cu o parte din finala celui mai iubit show culinar, însă verdictul urmează să fie dezvăluit la finalul ediției speciale de miercuri seară. 

Tot azi, de la 20:30, o surpriză îi va lăsa pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu fără cuvinte: ”Și ca să fie o zi plină cu încărcătură emoțională, s-a întâmplat asta! Eu am rămas blocat!, va spune chef Cătălin. Ce moment special îi așteaptă pe chefi, dar și pe concurenți, și care este numele celor trei finaliști din cursa către marele titlu al sezonului 9 Chefi la cuțite, telespectatorii Antena 1 vor afla în această seară.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 14 iunie 2021

 

Comentarii

comments

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite și-a ales semifinaliștii sezonului 9. Emisiunea, lider de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

             Ediția plină de tensiune de duminică seară a restabilit clasamentul la bancurile de lucru Chefi la cuțite și a dezvăluit numele semifinaliștilor sezonului 9, în urma celor două lupte de foc din bucătăria celui mai iubit show culinar. 

 

 

Aseară, chef Cătălin Scărlătescu a câștigat alături de echipa mov ultima confruntare pe echipe a acestui sezon, motiv pentru care bucătarii săi s-au calificat automat în penultima etapă a show-ului. ”Ne-au venit farfuriile încolonate! Nici nu știu să mă bucur în momentul de față, sincer. Astăzi este o zi sublimă pentru mine, am gătit cu ei, am câștigat cu ei și am trei concurenți în semifinală!”, a mărturisit juratul fericit.

 

Prin urmare, tot aseară, bucătarii în tunici verzi și albastre au mai trecut printr-un ultim test de foc individual, ce s-a sfârșit cu o eliminare dublă. Dorin Voiasciuc și Victorina Matveev, din echipa lui chef Sorin Botea, au părăsit aseară competiția, cu lacrimi în ochi. ”Și voi doi, cei ce veți pleca acasă, meritați aplauzele noastre. Ați gătit superb, altfel nu ajungeați aici!”, le-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

 

Duminică, 13 iunie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,6 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.51. Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în ultima confruntare pe echipe a sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public, iar pe segmentul comercial şi pe cel urban a înregistrat noi recorduri de audiență în ceea ce privește ratingul.

 

În intervalul orar 19.58 – 23.40, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de 11.3 puncte de rating (record în acest sezon) și 31.8% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Kanal D cu 6.7 puncte de rating și 18.8% cota de piață.

 

La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 10.7 puncte de rating (record în acest sezon) și 23.8% cota de piață, fiind urmată de Kanal D cu 7.9 puncte de rating și 17.5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații din țară show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9.2 puncte de rating și 20.5% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 8.9 puncte de rating și 19.8% cota de piață.

 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00 – 23.00), pe toate categoriile de public. În plus, pe durata întregii zile, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, cel urban, cât și la nivelul întregii țări.

 

Emoțiile vor da în clocot luni seară, de la 20:30, în bucătăria Chefi la cuțite, acolo unde cei nouă concurenți semifinaliști din competiție se vor întrece pe parcursul a trei probe succesive pentru a-și asigura un loc în marea finală a sezonului 9: Sunt concurenții foarte buni și e bătaie mare, pentru că avem doar trei locuri în finală!”, spune chef Bontea.

 

Astăzi, cei trei chefi își vor susține concurenții doar din culise, iar ultimele indicații şi sfaturi pot fi date doar înainte ca Irina Fodor să dea startul primei probe. Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde sunt cei nouă bucătari talentați care își vor ascuți cuțitele pentru testul decisiv al semifinalei. Tensiunea va fi foarte mare, iar toate calitățile și capacitățile lor de bucătari vor fi puse în balanță pe cele mai dificile teme, în trei probe consecutive ce le vor decide soarta în competiţie.

 

Urmează momentul pe care chefii îl așteaptă de la începutul sezonului, momentul în care bucătarii vor găti pe cont propriu, iar munca de echipă se va transforma într-o luptă individuală în care doar cei mai talentați vor învinge.

 

Săptămâna aceasta, show-ul va fi difuzat în patru ediții consecutive. Luni de la 20:30, telespectatorii Antena 1 pot urmări primele două probe din semifinala celui mai iubit show culinar, urmând ca marți, tot de la 20:30, ediția să continue cu cea de-a treia probă a semifinalei ce va decide care sunt cei trei finaliști ai sezonului 9 Chefi la cuțite. Marea finală va fi difuzată miercuri seară, pe Antena 1, și va culmina cu verdictul mult așteptat. Cine va trece de probele de foc ale semifinalei și cine va obține premiul de 30.000 de Euro la finalul sezonului, cei din fața micilor ecrane vor afla săptămâna aceasta. 

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 13 iunie 2021

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Super Neatza cu Răzvan şi Dani, record de audienţă în acest sezon

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată miercuri, 9 iunie, la Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de audienţă, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, cu un rating mediu de 2.5 puncte şi 30.5% cota de piaţă, înregistrând un record de audienţă în acest sezon.

 

 

De altfel, emisiunea a înregistrat un trend ascendent la nivelul targetului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, încă de la începutul anului, în luna iunie programul ajungând la o medie de 2 puncte de rating şi 23.4% cota de piaţă. Totodată, matinalul de la Antena 1 a înregistrat o consolidare la nivelul publicului tânăr, programul fiind lider de audienţă pe segmentul de vârstă 15-34 de ani, doar în luna iunie programul atrăgând 24.5% din piaţă la nivelul acestui target.

 

Abordând unele dintre cele mai discutate subiecte ale momentului precum gătitul corect şi sănătos, regimul de viaţă echilibrat la copii şi adolescenţi, reciclarea electrocasnicelor sau problemele de sănătate apărute în urma înţepăturilor de căpuşe, gaşca veselă de la Super Neatza a fost prima opţiune a telespectatorilor şi ieri. Din emisiune nu au lipsit intervenţiile live, iar campania Sexy mămica a continuat, Răzvan şi Dani prezentându-le acestora noi participante hotărâte să cucerească acest titlu.

 

De-a lungul timpului, îndrăgita echipă a matinalului nu s-a dat în lături de la nimic, au făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apă sau din aer, au locuit o săptămână într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar  să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premieră în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 9 iunie 2021

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

AUDIENȚE TV

Chefi la cuțite, lider de audienţă. O nouă victorie pentru Chef Scărlătescu și echipa mov

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            Seara de luni a adus la Chefi la cuțite o mult așteptată victorie pentru echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, care a câștigat detașat confruntarea pe echipe în ciuda faptului că se află în minoritate numerică. Șapte farfurii! Șapte!”, a exclamat juratul fericit.

 

 

Duelul i-a trimis în luptă pe bucătarii în tunici albastre și verzi, iar finalul serii a venit cu o veste tristă pentru chef Florin Dumitrescu. Ciprian Antone a obținut cel mai mic punctaj și a părăsit competiția, la doar câțiva pași de semifinala sezonului 9: ”Regret că voi părăsi competiția în această seară, dar trebuie să fim conștienți de nivelul nostru. Consider că m-am autodepășit în această competiție. Am mers foarte departe, sunt mândru de mine și am ieșit din pricina unei probe dificile. M-am atașat foarte tare de echipa albastră”, a declarat concurentul. ”Ciprian e un om bun și a avut o evoluție imensă de la primul battle până astăzi”, a adăugat chef Florin.

 

Confruntarea pe echipe cu numărul 15, din sezonul 9, difuzată luni seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul în care a fost difuzat (20.23 – 24.10). Cei din fața micilor ecrane au urmărit desfășurarea unei ediții pline de surprize, iar minutul de maximă audiență, de la 22.13, a strâns la nivel național peste 2.000.000 de telespectatori.

 

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 10.3 puncte de rating și 36,8 % cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe locul al doilea cu 5,2 puncte de rating și 18,7 % cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10.2 puncte de rating și 27,6% cota de piață, Pro TV clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 5,3 puncte de rating și 14,5% cota de piață. Și la nivelul întregii populații din ţară, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8,5 puncte de rating și 22,8% cota de piață, Kanal D ocupând locul al doilea cu 6 puncte de rating și 16% cota de piață.

 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time, situat între 19.00-23.00. În acest interval, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public. Topul s-a menținut și la nivelul întregii zile, unde Antena 1 a fost prima alegere a telespectatorilor, pe toate categoriile de public.   

 

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, o nouă confruntare pe echipe va provoca tensiuni între chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. ”E o probă grea, o situație grea, am obosit și ne aprindem foarte ușor. Ziua asta m-a pus în genunchi, vreau să o uit!”, va afirma chef Florin în urma unei discuții la cuțite cu colegii săi de platou.

Concurenții rămași în competiția celui mai iubit show culinar își vor începe ziua cu același gând, acela de a se întoarce în bucătăria Chefi la cuțite, conștienți însă că de data aceasta miza este una mult mai mare. La doar doi pași de semifinală, bucătării vor trece printr-o nouă confruntare de foc, ce va restabili rândurile la bancurile de lucru.

 

Cea mai lungă perioadă de confruntări pe echipe din istoria Chefi la cuțite, aproape dublă față de celelalte sezoane, începe să își spună cuvântul. ”Foarte lung sezonul 9 și încă nu s-a terminat! Nici măcar nu este ultimul battle, este penultimul. S-a gătit mult, au fost multe dueluri individuale. Tragem de noi pentru că realizăm că o să ne fie dor de echipele pe care le avem acum”, vor mărturisi chefii.

 

Din 15 dueluri individuale, echipa verde a lui chef Sorin Bontea a luptat în 12, motiv pentru care juratul va adopta în seara aceasta o nouă strategie ce speră să îl conducă spre victorie. ”Mi-am pus scaunul lângă ei și le-am spus să dea drumul la treabă. Toată lumea știe ce are de făcut!”, va afirma chef Sorin. ”L-am văzut pe Bontea că stă. Ori are foarte multă încredere în echipă, ori deloc și deja a abandonat lupta!”, este de părere chef Florin.

 

Sub coordonarea celor trei chefi, battle-ul din această seară va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre și mov și-au declarat deja război „la cuțite”, cu speranța că vor putea ajunge în semifinala sezonului 9. Ce echipă va câștiga confruntarea, dar și ce bucătar va pleca acasă în această etapă a concursului, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite. 

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban și Național
Perioada 7 iunie 2021

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Analize

AUDIENTE TV Trei eliminări consecutive din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu! Show-ul, lider de piata!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite” o nouă victorie pentru echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu, dar și o nouă eliminare din echipa mov, a treia de săptămâna aceasta. Nicoleta Pop, bucătar ales de chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9, a obținut aseară cel mai mic punctaj la proba individuală, motiv pentru care a părăsit competiția show-ului culinar: ”Pleacă Nico, un concurent care tot sezonul acesta a zâmbit! Nu a spus niciodată nu, a făcut tot timpul ce a trebuit să facă, a ajutat echipa și a împins cât a putut! Este un concurent de care mă despart cu inima frântă”, a spus căpitanul echipei mov.

 

”Am ajuns la câțiva pași de semifinală. Pentru o amatoare a bucătăriei, ca mine, asta înseamnă enorm! Plec fericită, cu capul sus!”, a adăugat concurenta cu zâmbetul pe buze.

Tot marți seară, chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză de proporții pregătită de unul dintre cei mai dragi concurenți ai săi. Rikito Watanabe și-a tatuat semnătura juratului său preferat pe braț, în semn de admirație. ”Este semnătura lui chef Sorin Bontea, data când am obținut trei cuțite în jurizările pe nevăzute și data în care m-a ales în echipa verde. Și furculița, simbolul nostru. Am foarte mult respect pentru chef Bontea, îl iubesc!”, a mărturisit Rikito.

”Când am câștigat primul battle le-am dat tuturor câte o bere, iar Riki m-a rugat atunci să îi dau un autograf pe sticlă. Acum mă trezesc că Riki și-a tatuat pe mâna stângă autograful pe care i l-am dat eu la momentul respectiv. M-a copleșit, sunt copiii mei, îi iubesc mult!”, a ținut să adauge chef Bontea, emoționat.

 

A treisprezecea confruntare pe echipe din sezonul 9, difuzată marți seară pe Antena 1, a clasat cel mai iubit show culinar ca lider detașat de piață pe toate categoriile de public, în intervalul 20.24-23.58 în care a fost difuzat. Cei din fața micilor ecrane au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea unei ediții pline de surprize, iar minutul de maximă audiență de la 22.08 a strâns, la nivel național, peste 2.300.000 de telespectatori.

Lider absolut de audiență, pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul cu o medie de 9.9 puncte de rating și 31,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,8 puncte de rating și 22,1% cota de piață. La orașe, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10,4 puncte de rating și 25,5% cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 6,3 puncte de rating și 15,5% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 9,4 puncte de rating și 22,8% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7 puncte de rating și 16,9% cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00. În intervalul cuprins între 19.00-23.00, Antena 1 fost lider de piață și a ocupat primul loc în clasament pe toate categoriile de public.

Confruntările pe echipe din sezonul 9 continuă cu alte trei lupte la cuțite duminică de la 20:00, luni și marți de la 20:30, pe Antena 1.

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 1 iunie 2021

 

Comentarii

comments

Continue Reading

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending