Connect with us

Seriale

„MÂNDRIE ŞI PASIUNE”, o poveste de iubire după romanele lui Jane Austen, la TVR 2

Published

on

Din 17 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, iubitorii romanelor lui Jane Austen vor putea urmări în premieră la TVR 2 serialul brazilian „MÂNDRIE ŞI PASIUNE” (ORGULHO E PAIXAO – Brazilia, 2018).

Datorită viziunii sale complex-realiste asupra vieții interioare a femeilor, a măiestriei descrierii şi a comentariilor ironice și burlești, Jane Austen se numără printre cele mai notabile scriitoare ale epocii sale şi a fost sursă de inspiraţie pentru numeroase filme şi seriale de succes.

Produs și difuzat de Rede Globo în 2018, „MÂNDRIE ŞI PASIUNE” a fost creat de Marcos Bernstein, în regia lui Fred Mayrink, iar intriga reuneşte naraţiuni din romanele: „Sense and Sensibility” (1811), „Pride and Prejudice” (1813), „Emma” (1815), „Northanger Abbey” (1818) și „Lady Susan” (1871). Coloana sonoră aparţine companiei de discuri Som Livre.

În această reinterpretare a romanelor clasice ale lui Jane Austen, acţiunea este plasată în anul 1910, în oraşul Valley of Café și spune povestea Elisabetei (Nathalia Dill), o femeie cu o viziune înaintea timpului său, cu visuri și ambiții complet diferite pentru o tânără din epoca respectivă.

Ofélia (Vera Holtz) este o mamă care visează să își căsătorească cele cinci fiice cu burlaci eligibili. Jane (Pâmela Tomé), frumoasă și romantică, este fiica cea mare. Mariana (Chandelly Braz) este expansivă și își dorește să trăiască o mare aventură. Cecília (Anajú Dorigon) este o cititoare pasionată, care călătorește prin lumea imaginației, iar fiica cea mică, jucăușa Lídia (Bruna Griphao), face totul pentru a obține ceea ce își dorește.

Dintre surori, Elisabeta (Nathalia Dill) este cea mai curajoasă și, susţinută de tatăl ei Felisberto (Tato Gabus Mendes), luptă să-și realizeze visurile. Ea își inspiră surorile să-și urmeze inima și să-și scrie singure soarta, chiar dacă trebuie să sfideze regulile și obiceiurile începutului de secol XX. Elisabeta nu vede căsătoria ca pe o prioritate, ceea ce este de neînțeles pentru mama ei și, de asemenea, pentru Ema (Agatha Moreira), cea mai bună prietenă a Elisabetei. Soarta devine însă incertă când sosește bogatul aristocrat Darcy (Thiago Lacerda), care îi atrage atenția Elisabetei, declanșând o pasiune care îi zdruncină convingerile și pune la îndoială prejudecățile.

Distribuţie şi personaje:

Nathalia Dill – Elisabeta Benedito

Thiago Lacerda – Darcy Williamson

Alessandra Negrini – Suzana Vernon

Advertisement

Vera Holtz – Ofélia Benedito

Pâmela Tomé – Jane Benedito

Chandelly Braz – Mariana Benedito

Ana Júlia Dorigon – Cecília Benedito

Bruna Griphao – Lídia Benedito

Tato Gabus Mendes – Felisberto Benedito

Agatha Moreira – Ema Cavalcante

Ricardo Tozzi – Xavier Vidal

Tarcísio Meira – Lorde Williamson

Gabriela Duarte – Julieta Bittencourt, Rainha do Café Maurício Destri – Camilo Bittencourt Joaquim Lopes – Olegário.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending