Connect with us

Seriale

„MÂNDRIE ŞI PASIUNE”, o poveste de iubire după romanele lui Jane Austen, la TVR 2

Published

on

Din 17 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 16:00, iubitorii romanelor lui Jane Austen vor putea urmări în premieră la TVR 2 serialul brazilian „MÂNDRIE ŞI PASIUNE” (ORGULHO E PAIXAO – Brazilia, 2018).

Datorită viziunii sale complex-realiste asupra vieții interioare a femeilor, a măiestriei descrierii şi a comentariilor ironice și burlești, Jane Austen se numără printre cele mai notabile scriitoare ale epocii sale şi a fost sursă de inspiraţie pentru numeroase filme şi seriale de succes.

Produs și difuzat de Rede Globo în 2018, „MÂNDRIE ŞI PASIUNE” a fost creat de Marcos Bernstein, în regia lui Fred Mayrink, iar intriga reuneşte naraţiuni din romanele: „Sense and Sensibility” (1811), „Pride and Prejudice” (1813), „Emma” (1815), „Northanger Abbey” (1818) și „Lady Susan” (1871). Coloana sonoră aparţine companiei de discuri Som Livre.

În această reinterpretare a romanelor clasice ale lui Jane Austen, acţiunea este plasată în anul 1910, în oraşul Valley of Café și spune povestea Elisabetei (Nathalia Dill), o femeie cu o viziune înaintea timpului său, cu visuri și ambiții complet diferite pentru o tânără din epoca respectivă.

Ofélia (Vera Holtz) este o mamă care visează să își căsătorească cele cinci fiice cu burlaci eligibili. Jane (Pâmela Tomé), frumoasă și romantică, este fiica cea mare. Mariana (Chandelly Braz) este expansivă și își dorește să trăiască o mare aventură. Cecília (Anajú Dorigon) este o cititoare pasionată, care călătorește prin lumea imaginației, iar fiica cea mică, jucăușa Lídia (Bruna Griphao), face totul pentru a obține ceea ce își dorește.

Dintre surori, Elisabeta (Nathalia Dill) este cea mai curajoasă și, susţinută de tatăl ei Felisberto (Tato Gabus Mendes), luptă să-și realizeze visurile. Ea își inspiră surorile să-și urmeze inima și să-și scrie singure soarta, chiar dacă trebuie să sfideze regulile și obiceiurile începutului de secol XX. Elisabeta nu vede căsătoria ca pe o prioritate, ceea ce este de neînțeles pentru mama ei și, de asemenea, pentru Ema (Agatha Moreira), cea mai bună prietenă a Elisabetei. Soarta devine însă incertă când sosește bogatul aristocrat Darcy (Thiago Lacerda), care îi atrage atenția Elisabetei, declanșând o pasiune care îi zdruncină convingerile și pune la îndoială prejudecățile.

Distribuţie şi personaje:

Nathalia Dill – Elisabeta Benedito

Thiago Lacerda – Darcy Williamson

Alessandra Negrini – Suzana Vernon

Vera Holtz – Ofélia Benedito

Pâmela Tomé – Jane Benedito

Chandelly Braz – Mariana Benedito

Ana Júlia Dorigon – Cecília Benedito

Bruna Griphao – Lídia Benedito

Tato Gabus Mendes – Felisberto Benedito

Agatha Moreira – Ema Cavalcante

Ricardo Tozzi – Xavier Vidal

Tarcísio Meira – Lorde Williamson

Gabriela Duarte – Julieta Bittencourt, Rainha do Café Maurício Destri – Camilo Bittencourt Joaquim Lopes – Olegário.

Advertisement
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show4 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending