Connect with us

Evenimente

MANOWAR: „Expendable” – al doilea preview de pe albumul ce va avea premiera la Ost Fest

Redactia Radar de Media

Published

on

MANOWAR a oferit un al doilea preview, de pe albumul a cărui premieră va fi celebrată în România, la Ost Fest . Melodia se numeşte “Expendable” şi va fi inclusă pe noul disc. Potrivit basistului Joey DeMaio, albumul va fi caracterizat de “agresivitate şi putere brută. Sunetul  va sfida moartea, va fi asemenea marşului unui dinozaur.”

Piesa este inspirată de proiectul cinematografic  “The Expendables” (Eroi de sacrificiu) şi deja a ajuns şi la urechile actorului american Silvester Stallone, în timpul vizitei pe care MANOWAR a făcut-o pe platourile de filmare ale producţiei “Expendables 2”.

MANOWAR revine în România, pe 16 iunie, în calitate de headliner al celei de a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care MANOWAR îl va susţine pe scena Ost Fest se va individualiza prin faptul că va celebra premiera mondială a noului album. Set-list-ul va cuprinde de la imnuri bine cunoscute, unele dintre ele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a cărui lansare se împlinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Doar mâine, 24 aprilie, biletele şi abonamentele pentru Ost Fest se pot achziţiona cu o reducere de 35%, exclusiv de pe BLT.ro. Promoţia marchează a cincea aniversare a sistemului de ticketing şi se aplică şi pentru celelalte evenimentele listate pe site.

În luna martie, fanii formaţiei ce fac parte din  “The Circle”, (un grup de voluntari ce contribuie la promovarea acesteia) au luat parte alături de reprezentanţi media la o pre-audiţie a viitorului album MANOWAR, urmată de un tur de prezentare al Wisseloord Studios din Olanda, locul unde albumul va fi mixat şi masterizat.

Basistul MANOWAR, Joey DeMaio, alături de Ronald Prent (inginer mixaj) şi Darcy Proper (inginer masterizare), laureată a premiului Grammy, au oferit informaţii despre producţia unui album şi despre cerinţele specifice care apar atunci când este vorba de o trupă renumită la nivel mondial pentru sunetul mai puternic decât al oricărei alte formaţii, însă întotdeauna clar şi nedistorsionat.

”Pentru noi a fost important ca fanii să fie cei dintâi care aud noile piese. Totul este pentru ei, la urma urmei” a explicat Joey DeMaio.

Primul preview de pe album se găseşte aici

Programul complet al Ost Fest, ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucureşti este următorul:
15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
17 iunie: Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Ost Fest este organizat de Project Events, în colaborare cu Cavalleria Events. Eveniment prezentat de Rock FM

Foto: Guido Karp – Fan United.com

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending