Connect with us

Evenimente

Manowar, primul preview de pe albumul ce va avea premiera la Ost Fest

Redactia Radar de Media

Published

on

Pentru a veni în întâmpinarea fanilor ce aşteaptă noul album, a cărui premiera va fi celebrată în România, pe scena Ost Fest, Manowar a oferit un prim preview. Melodia se numeşte “El Gringo” şi va fi inclusă pe noul material discografic.

Doar astăzi şi mâine (24 şi 25 martie) se mai pot achiziţiona bilete sau abonamente la Ost Fest, cu 15% reducere, din toată reţeaua BILETOO! Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevărul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande online o pot face pe BILETOO.ro.

Categoriile care fac obiectul promoţiei sunt: FIRE CIRCLE, GOLDEN CIRCLE si GAZON. Primele de 5.000 de persoane care intra in posesia unui bilet pentru data de 16 iunie sau a unui abonament pentru intregul festival vor primi gratis noul album Manowar in format digital. Pe 12 martie, un grup de fani şi reprezentanţi media au fost invitaţi la o sesiune de pre-listening a viitorului album Manowar, urmat de un tur de prezentare al Wisseloord Studios din Olanda, locul unde albumul va fi mixat şi masterizat.

Basistul Manowar, Joey DeMaio, alături de Ronald Prent (inginer mixaj) şi Darcy Proper (inginer masterizare), laureat al premiului Grammy, au oferit informaţii despre producţia unui album şi despre cerinţele specifice care apar atunci când este vorba de o trupă renumită la nivel mondial pentru sunetul mai puternic decât al oricărei alte formaţii, însă întotdeauna clar şi nedistorsionat.

”Pentru noi a fost important ca fanii să fie cei dintâi care aud noile piese. Totul este pentru ei, la urma urmei.”, a explicat Joey DeMaio. El a mai spus că povestea ce stă în spatele melodiei “El Gringo” nu poate fi încă dezvăluită, din cauza clauzelor de confidenţialitate, dar a menţionat cuvântul “film”, când melodia s-a încheiat.

Şi celelate persoane, care s-au familiarizat auditiv cu piesele, în cursul unei sesiuni de listening ce a avut loc la studiourile Wisseloord (Olanda), au perceput experienţa drept una extrem de percutantă şi variată: “Am fost “izbiţi” de un tempo sustinut şi răsunător, cu părţi vocale absolut impresionante şi bineînţeles de un sound masiv.”, a spus unul dintre participanţi. În studio au fost prezenţi fani din mai multe ţări în care Manowar se bucură de susţinere puternică. Ei fac parte din “The Circle”, un grup de voluntari afiliat formaţiei, ce contribuie la promovarea acesteia.

Manowar revine în România, pe 16 iunie, în calitate de headliner al celei de-a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care îl va susţine pe scena Ost Fest se va individualiza prin faptul ca va reprezenta premiera mondială a noului album. Set-list-ul va cuprinde de la imnuri bine cunoscute, unele dintre ele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a carui lansare se implinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Programul complet al Ost Fest, ce va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Romexpo Bucuresti este următorul:
15 iunie: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill
16 iunie: Manowar, Europe, Trooper; HollyHell
17 iunie: Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending