Connect with us

EVENTS

Manuel Dinculescu de la Radio 21 a fost amendat cu 400 de euro, în Spania, pentru că a aruncat o țigară pe geamul mașinii

Published

on

Reclame

Matinalul de la PatruLA 21, Manuel Dinculescu a pățit-o în Spania: s-a ales cu o amendă de 400 de euro pentru că a aruncat țigara pe geamul pe mașinii, în timp ce mergea pe autostradă.

Dinculescu a povestit, astăzi, în direct, la Radio 21, cum s-a întâmplat totul: „Eram pe autostradă în Spania și am aruncat țigara pe geamul mașinii. Și la un moment dat, dar după mult, mult timp … m-a oprit poliția și mi-a dat 400 de euro amendă.” Matinalul povestește că a rămas surprins de faptul că polițiștii au reușit să-l identifice și să-l amendeze. „I-am întrebat cum și-au dat seama că eu am aruncat țigara. Și mi-au zis: am fost sunați de cineva din spatele tău de pe autostradă, care a raportat mașina și numărul de înmatriculare, ne-am sesizat, te-am oprit, te-am prins pe camere. Nu pentru gestul de a arunca țigara pe geam ți-am dat amendă de 400 de euro, ci pentru că aici clima este uscată și ai fi putut provoca un incendiu catastrofal”, a povestit Dinculescu.

Mărturisirile s-au ținut apoi lanț. Vlad Craioveanu a povestit că în copilărie a reușit să dea foc unui gard iar pe vremea când stătea în apropierea Pieței Universității se distra aruncând cu petarde de la geam: „Mi-aduc aminte că o dată îmi rămăsese de la Revelion o cutie cu petarde.. și ținteam decapotabilele de pe bulevard. Aveam o precizie de chinez, frate!”.

Orlando a experimentat efectele curentului electric: „Mi-am băgat mâna în spatele televizorului și m-am curentat de am văzut stele verzi”, a povestit matinalul 21. Câștigător la trăsnăi însă a fost tot Manuel Dinculescu –  vedeta Radio 21 a schimbat macazul unui tren: „Fiind la Bușteni, ce mi-a trecut mie prin cap… să merg la gară și să schimb macazul trenului. Și-am schimbat macazul!”, a povestit matinalul.

PatruLA 21 cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude în fiecare dimineață, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 și 10:00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending