Connect with us

Seriale

Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Mara Oprea, actrița devenită cunoscută publicului odată cu rolul protagonistei în serialul Adela, revine pe micile ecrane în serialul Lia – Soția soțului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Actrița o aduce în fața telespectatorilor pe Carla, fiica mafiotului Gianni Rocca, interpretat de Andrei Aradits. Mara Oprea joacă rolul unei fiice care a dispărut din viața tatălui ei, din cauza afacerilor periculoase pe care acesta le are. Deși Gianni Roca este un personaj de temut și poate părea de neclintit, punctul lui sensibil este fiica sa, Carla, care îl va surprinde atunci când se așteaptă mai puțin. 

Dacă până acum v-am obişnuit cu fragilitatea şi gingăşia Adelei, de data asta, în serialul Lia – Soţia soţului meu, telespectatorii vor putea să mă urmărească într-o ipostază cu totul diferită. Mă bucur că în acest nou proiect al Antenei 1 am ocazia să joc un personaj ofertant şi controversat. Carla este o fată misterioasă, fiica de mafiot, care îşi urmăreşte propriul interes. Căre-i tabere i se va alătura, vom vedea împreună pe parcursul serialului, aşa că fiţi alături de noi în fiecare joi, de la 20:30!”, a declarat Mara Oprea. 

Ar fi în stare Carla să facă orice pentru tatăl ei sau… împotriva lui? Ce ar fi capabil să facă Gianni pentru a-și recâștiga fiica? Ar putea să îi ierte orice? În fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor descoperi în relația tată-fiică dintre Gianni și Carla dacă expresia ”sângele apă nu se face” este doar un mit.

Mai sunt doar cinci săptămâni până la marele final al sezonului 1 din Lia – Soția soțului meu, însă povestea care ține milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã, a trecut deja la etapa următoare şi a început filmările pentru următorul sezon, care va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1. În paralel, tot din această toamnă, Antena 1 va difuza şi serialul romance Lasă-mă, îmi place! Camera 609. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending