Connect with us

Business

Mara-study.ro si 10 motive pentru a studia engleza in strainatate !

Avatar

Published

on

Te gandesti sa studiezi limba engleza intr-o tara straina, dar nu esti sigur daca este pentru tine? Daca intrebi pe cineva care a studiat deja in strainatate, aceasta persoana va vorbi probabil despre o experienta unica care iti schimba viata si care este cu adevarat utila.

Poate ca a avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce poti invata studiind in strainatate te poate ajuta sa iei o decizie corecta. Pentru asta, iti oferim oportunitatea de a afla despre mara-study.ro, site-ul agentiei care te poate trimite pe tine sau pe copilul tau la studii in tari vorbitoare de limba engleza si nu numai pentru studii. Asta pentru ca mara-study.ro ofera cursuri sid e franceza, germana, italiana, portugheza, spaniola, japoneza, chineza sau araba. Insa, trebuie sa recunoastem, ca limba engleza este cea mai ceruta. Iata 10 motive pentru a studia engleza in strainatate:

 1. Posibilitatea de a te imprieteni cu oameni din intreaga lume.

In timpul sederii in strainatate, nu vei avea doar ocazia sa cunosti o noua cultura, ci si alti studenti internationali care sunt departe de casa si cauta prieteni, la fel ca tine. Aceasta situatie creeaza o atmosfera magica si o oportunitate unica de a construi noi prietenii care vor ramane pentru totdeauna.

 1. Posibilitatea de a deveni fluent in limba.

Nu exista un mod mai bun si mai eficient de a invata o limba decat sa traiesti in tara in care limba este vorbita. Probabil ca vei invata mult mai rapid atunci cand esti inconjurat de oameni care nu vorbesc limba ta materna si va trebui sa depui un efort mai mare pentru a vorbi, cu orice pret, in engleza.

 1. Posibilitatea de a-ti largi orizonturile.

Cand studiezi in strainatate, inveti lucruri despre locatia in care te afli. Vei observa apoi, la intoarcerea acasa, ca te-ai schimbat, perspectivele tale s-au schimbat, modul in care te ocupi de situatii s-au schimbat, iar viziunea ta despre lume este diferita.

 1. Posibilitatea de a afla despre alte culturi.

Diferentele culturale depasesc ceea ce stim din carti. Diferentele reale nu sunt imediat vizibile. Nu putem spune ca avem de-a face cu o cultura straina doar citind o carte sau urmarind un program de televiziune. Doar traind o anumita perioada de timp intr-o tara straina se poate intelege cu adevarat o alta cultura.

 1. Posibilitatea de a te cunoaste pe tine insuti.

Dupa ce ai studiat in strainatate, vii acasa cu idei si perspective noi despre tine si cultura ta. Experienta te va face sa iti reconsideri convingerile si valorile actuale, sa le modifici sau sa le consolidezi.

 1. Posibilitatea de a calatori.

Pauzele de studiu si weekend-urile iti permit sa calatoresti si sa afli multe informatii noi despre tara in carestudiezi. Esti departe de casa, dar si mult mai aproape de locurile pe care nu ti-ai imaginat ca le-ai putea vreodata vizita. Poti organiza o excursie cu prietenii sau poti afla daca scoala in organizeaza excursia pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.

 1. Posibilitatea de a dobandi o experienta de viata unica.

A fi intr-un mediu absolut nou poate fi uneori infricosator, dar si foarte interesant. Te afli in situatii absolut noi. Este o oportunitate unica de a invata cum sa te adaptezi eficient, de a descoperi noi atuuri si abilitati pe care nu stiai ca le ai inainte, de a depasi provocarile si de a rezolva problemele. Acestea sunt abilitati pe care le vei gasi utile in viata.

 1. Oportunitati de a aborda problemele de interes

Programele de studiu in limba engleza sunt deseori concepute pentru a incuraja elevii sa vorbeasca si sa asculte cu atentie. Asa ca, de cele mai multe ori, te ocupi de subiecte precum sport, arta, stil de viata, afaceri, vezi filme in limba originala sau mergi sa socializezi intr-un pub cu profesorii.

 1. Posibilitatea de a invata cu entuziasm

In timpul studiilor in strainatate iti dai seama ca metoda de predare, precum si invatarea, pot fi complet diferite de cele din Romania. Poate fi foarte util sa intelegi ca pot exista diferite moduri de a face ceva si de a va deschide mintea catre noile perspective de studiu.

 1. Oportunitatea de a obtine meseria viselor tale.

Stii ca mai putin de 5% dintre oameni studiaza in strainatate in timpul vietii lor? In acelasi timp, lumea continua sa devina mai globalizata. Companiile din intreaga lume continua sa investeasca in alte tari. Prin ochii angajatorului, o persoana care a studiat in strainatate este independenta, motivata de sine, dispusa sa-si asume provocari si sa poata face fata diferitelor probleme si situatii, gestionand mai bine stresul. Experienta ta de a trai si de a studia intr-o tara straina, de a invata despre alte culturi si de a invata o alta limba iti poate oferi avantaje pentru a ajunge la jobul tau de vis.

Iti doresti si tu toate aceste lucruri? Atunci intra pe mara-study.ro. Aceasta agentie impreuna cu partenerii sai, scoli de limbi straine, colegii de prestigiu si universitati internationale, ofera: tabere internationale pentrtu copii si tineri; tabere de arta; tabere de sport; tabere academice; programe speciale pentru familii; cursuri de limbi straine pentru tineri si adulti de orice varsta si orice nivel lingvistic; consultanta pentru admiterea la colegii din strainatate. Alege ce ti se potriveste mai bine.

 

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

AttoSoft sustine performanta si ofera soft pentru service-uri auto

AllProWeb.ro

Published

on

AttoSoft.ro

AttoSoft.ro este o companie a carei activitate are in prim plan evolutia clientilor sai si performanta business-urilor, oferind de la soft pentru service-uri auto, la programe de gestiune pentru retail, programe de salarizare bugetari si pana la software pentru invatamant.

Incepand cu anul 1995, compania ofera solutii software competitive, materializate in programe si servicii smart. In momentul in care echipa AttoSoft a inceput sa creeze software ERP, singurii competitori din tara erau firmele care traduceau si adaptau cerintelor antreprenoriale software-uri din tari precum Franta sau Italia. Azi, se poate vorbi despre ani de experienta, produse si servicii diferite, despre performanta.

Luand in considerare necesitatile antreprenorilor cu afaceri auto, AttoSoft.ro a creat aplicatii care sa raspunda pozitiv solicitarilor acestora. In mod cert, utilizarea unui program de gestiune piese auto este net superior oricarei alte abordari.

MyManager, primul soft romanesc pentru service-uri auto

La 5 ani de la infiintare, AttoSoft a lansat a doua generatie de software, profitand de experienta anterioara. Cu un concept nou in ceea ce priveste bazele de date si cu o interfata mult pe plus, aplicatiile create reusesc sa convinga peste 600 de antreprenori. MyManager, de exemplu, era in 2001 singura aplicatie romaneasca dedicata afacerilor cu piese auto, o aplicatie cu un succes notabil la Salonul Auto Bucuresti din acelasi an.

MyManager este in prezent aplicatia optim de utilizat de catre cei care se regasesc in urmatoarele situatii:

 • detin un service auto si pun accent pe calitatea serviciilor pe care le ofera;

 • pun accent pe productivitatea activitatilor si isi doresc sa gaseasca solutii pentru a inlocui intocmirea documentelor manual;

 • urmaresc sa identifice o sursa care sa ofere informatii corecte si relevante, in functie de care sa ia cele mai bune decizii.

Potrivit reprezentantilor AttoSoft, “Implementarea solutiei software MyManager® reprezinta serviciul prin care sistemul informatic este configurat pentru a elimina neajunsurile activitatii dumneavoastra (…) Rolul firmei noastre este de a realiza configurarile tehnice ale software-ului si ale hardware-ului, dar mai ales de a organiza procesele de analiza a activitatii, inventariere, modificare a procedurilor de lucru, instruire teoretica si practica a operatorilor etc.”

Avantajele utilizarii MyManager

MyManager ofera o serie de avantaje, indiferent de versiunea pe care proprietarul service-ului decide sa o achizitioneze. Cele mai importante, le includ pe urmatoarele:

 • optimizarea tuturor activitatilor desfasurate in service si programarea eficienta a clientilor, prin programarea posturilor de lucru;
 • obtinerea automata a documentelor de gestiune primara, in speta, devize (oferta, comanda, final de lucrari), procese verbale si note de comanda;
 • consultarea automata a stocurilor;
 • transmiterea comenzilor pentru piese auto catre furnizori;
 • receptia pieselor auto.

Toate aceste avantaje cumulate, au ca rezultat reducerea numarului de angajati, fluidizarea activitatilor si, in consecinta, performanta business-ului. Managementul operational va fi eficient si controlul sporit va permite o gandire strategica eficienta pentru viitor.

AttoSoft sustine dezvoltarea companiilor pe care le detin clientii, prin implementarea unor solutii inteligente care sustin calitatea si performanta. Nu exista business care sa nu functioneze optim atunci cand se fac eforturi, iar service-ul auto nu face abatere de la aceasta regula.

Continue Reading

Business

Pompele submersibile și pompele de apă industriale – când și unde se utilizează?

Avatar

Published

on

pompe-apa-industriale

Apa curentă este încă o problemă în zonele rurale în zilele noastre. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase, iar unele dintre ele se referă chiar la lipsa de cunoaștere în cauză. Avantajele cu care pompele de apă vin la pachet sunt numeroase, iar în cele ce urmează vor fi expuse mai pe larg.

Înainte de toate, trebuie enunțat principiul de funcționare al pompelor de apă: ele sunt mașinării sau aparate ce transformă energia de ordin mecanic în energie hidraulică sau pneumatică, după caz. Scopul este unul clar – transportul fluidului care primește această energie, supusă transformării înainte, către destinația finală, respectiv propria locuință.

Despre pompele submersibile de apă

Acestea sunt instrumente ce ajută la alimentarea locuințelor noastre constant cu apă. Pentru a funcționa, ele trebuie să fie introduse în lichidul de pompare ce are rolul de a izola perfect pompele. Acestea arată ca niște cilindrii, de lungimi variate.

Pompa submersibilă de apă nu funcționează niciodată singură, ci acompaniată de motor, fiind montate în același corp. Acesta va fi introdus în puțul în cauză, sub nivelul apei pentru o funcționare corectă și permanentă. În caz contrar, atunci când pompa nu se află sub apă, ea se poate arde extrem de ușor deoarece nu își mai poate îndeplini funcțiile, funcționează în gol, mai pe românește.

Celor ce dețin o astfel de pompă li se recomandă să verifice constant nivelul apei pentru a nu exista probleme de genul arderii acesteia.

Avantajul uriaș cu care aceastea vin la pachet se referă la faptul că au capacitatea de ridicare a apei la un nivel destul de ridicat. Mai exact, pot extrage apa de care avem nevoie chiar și din puțuri foarte adânci, fără ca presiunea jetului de apă de la robinet să scadă.

Totodată, trebuie menționat și faptul că ridică apa din subteran fără a se folosi de presiunea aerului.

Despre pompele de apă industriale, regăsite și în stocul magazinului euro-industrial.ro

Spre deosebire de cele submersibile, pompele industriale de apă dispun de o mai mare putere cu care pot ridica eficient apa la suprafață. Ele pot fi folosite pentru uzul casnic, bineînțeles, acolo unde nevoia de apă curentă este una mare tot timpul.

Însă, cu toate acestea, scopul cu care pompele de apă industriale au fost create se referă la folosirea lor alături de aplicații ce necesită mai multă putere de pompare. De exemplu, aceste pompe de apa industriale sunt ideale pentru a alimenta spațiile comerciale cu apă, sediile mari ale firmelor, complexurile unde angajații lucrează mult cu apă și așa mai departe.

Mai multe detalii în acest sens se regăsesc și pe euro-industrial.ro, în broșurile produselor. Totodată, același site poate oferi astfel de pompe celor ce le caută la un raport calitate – preț optim. Suportul pentru a face alegerea corectă face parte tot din pachetul de avantaje cu care echipa își întâmpină clienții.

Comentarii

Continue Reading

Business

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

Avatar

Published

on

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

In toate locuintele exista spatii extrem de importante precum baia, iar aceasta poate fi decorata in moduri extrem de variate in functie de preferintele fiecaruia in parte, ori in functie de trendurile existente.

Fiecare dintre noi ne dorim sa ne putem decora locuinta dupa bunul plac insa adesea bugetul ne impiedica sa facem acest lucru. Ei bine, in materie de decoratiuni pentru baie, exista solutia perfecta prin care putem achizitiona dusuri si baterii retro sanitare de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase.

Cu siguranta orice obiect din baie si in general din toata casa trebuie ales cu atentie chiar daca nu este tocmai usor sa va ganditi la cele mai bune variante astfel incat acestea sa se asorteze perfect intre ele.

In ceea ce priveste aceste simple baterii la prima vedere, alegerea potrivita poate avea un efect major asupra aspectului general si astfel aveti nevoie de un produs care sa se poata integra perfect in decor si bineinteles sa fie complet functional. Din acest punct de vedere,  daca va numarati printre aceia care sunteti fani ai decorurilor retro si va doriti cele mai atractive si de calitate accesorii pentru o baie retro, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Evivo.ro.

De asemenea, daca va intrebati de trebuie sa acordati o importanta deosebita acestui subiect si de ce trebuie sa alegeti cea mai buna calitativ baterie pentru chiuveta, raspunsul este unul foarte simplu. O baterie pentru baie de-o calitate superioara, va va  ajuta sa economisiti  bani, timp si in plus sa va bucurati si de cele mai placute experiente la fiecare utilizare, pentru un timp cat mai indelungat.

 

Alegerea unei baterii baie retro nu este tot timpul una usoara. Dupa cum am vazut, trebuie sa tinem cont de mai multe elemenete, toate foarte importante. Magazinul online Evivo.ro va pune la dispozitie o gama vasta de baterii sanitare, iar cel mai important avantaj cel mai mare in cazul acestui comerciant este faptul ca fiecare produs este insotit de o descriere a aspectelor esentiale. Astfel, alegerea facuta va fi in cunostinta de cauza si mult mai simplu de realizat.

Accesand site-ul celor de la Evivo.ro, nu veti gasi doar o gama variata de baterii retro pentru baie, ci o intreaga varietate de diverse produse utile in locuinta, fiind impartite in urmatoarele categorii:

 • Pentru baie
 • Pentru bucatarie
 • Instalatii si accesorii

Toate acestea sunt produse de cea mai buna calitate disponibile la preturi foarte avantajoase.

Astfel ca tot ce trebuie sa faceti daca va doriti o baie retro si nu numai, este sa accesati site-ul Evivo.ro care va este pus la dispozitie la numai un simplu click distanta si va  veti putea bucura de o gama extrem de variata de produse la preturi foarte accesibile dar si cu un design extrem de  atragator.

In plus, in cazul in care aveti orice nelamurirle, nu ezitati sa ii contactati pe acestia si astfel veti beneficia de toata asistenta necesara, fie pe chat-ul online, fie prin telefon sau e-mail. De asemenea, produsele sunt insotite de garantie fiind disponibile direct din stoc iar livrarea se va efectua in cel mult doua zile de la momentul plasarii comenzii.

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0