Maraton de cultura la NOAPTEA MUZEELOR 2017 din Cimitirul „Șerban Vodă-Bellu” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Maraton de cultura la NOAPTEA MUZEELOR 2017 din Cimitirul „Șerban Vodă-Bellu”

Published

on

Ca in fiecare an, organizatorii evenimentului Noaptea Muzeelor din incinta Cimitirului „Șerban Vodă-Bellu” ii asteapta pe bucuresteni la un maraton de cultura si buna dispozitie.

Va fi o noapte de neuitat, promit organizatorii, care au pregatit in program momente de divertisment pentru toate gusturile.

 

În cadrul celei de-a XIII-a ediții a Nopții Europene a Muzeelor, Primăria Municipiului București, prin Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane, organizeaza evenimentul Centenar Titu Maiorescu (1917-2017). Un traseu al memoriei, în incinta Cimitirului „Șerban Vodă-Bellu”, Pantheonul național al României.

În seara de 20 mai 2017, începând cu ora 19:00, bucurestenii sunt asteptati sa petreaca o serată culturală în aer liber. Acestia sunt indemnati sa viziteze mai întâi expoziția Simboluri. Povești de viață culturală, apoi să mearga pe urmele lui Titu Maiorescu și ale scriitorilor influențați de acesta, dar și să afle cele mai frumoase amintiri ale cimitirului Bellu în cadrul tururilor ghidate. Începând cu ora 20:00 vizitatorii vor avea si un program muzical, oferit de saxofonistul Sofian Miron și tenorul Liviu Indricău, iar de la ora 21:00 vor viziona filmul documentar Titu Maiorescu și apogeul literaturii române, urmat de un concert de muzică clasică susținut de Cvartetul Chromatic.

 

La ora 22:00, pe scena din fața capelei se va desfășura un spectacol cu trăiri și stări extreme: piesa de teatru “Taxi Blues” de Ana Maria Bamberger, cu actorii Marius Bodochi și Dan Tudor, în regia celui din urmă.

Portile se vor inchide la ora 24:00, organizatorii sperând astfel să fi insuflat vizitatorilor ceva din farmecul perioadei de glorie a literaturii române și dorința de a reveni în Grădina cu suflete a baronului Bellu.

Evenimentul poate fi urmarit pe Facebook, iar pentru mai multe informații, puteti accesa linkul de mai jos:https://www.facebook.com/events/209593629543411/?active_tab=discussion

 

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending