Connect with us

EVENTS

Maraton muzical de 3 zile, cu 300 de tineri talentați și peste 300 de momente artistice, la Festivalul Muzical „Lira” 2022

Published

on

Festivalul Național Muzical „Lira”, ajuns la a IX-a ediție, se va desfășura în perioada 17-19 martie 2022, în premieră, la Sala Auditorium din incinta ATP Tech Center, în Baia Mare. 300 de tineri artiști își vor etala talentul muzical în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului, live și online, însumând peste 300 de momente artistice într-un maraton muzical de 3 zile.

Programul artistic va cuprinde piese din repertoriul național și internațional, din sfera muzicii vocale. Evenimentul își propune descoperirea și promovarea acestor soliști români, oferindu-le șansa de a-și face cunoscut talentul live pe scenă și de a obține titluri, distincții și premii.

Ozana Barabancea, Ioan Man, Nora Deneș, Florian Mătăsaru, Anuța Iuga, Lucian Madiar, dar și Andrei Petruș – finalist în Selecția Națională Eurovision România 2022 – sunt cei 7 jurați care vor aprecia fiecare moment și vor stabili clasamentul final al competiției muzicale. Juriul va fi divizat în două comisii, în raport cu fiecare gen muzical.

„Traversăm o perioadă în care trebuie să fim uniți mai mult ca niciodată. Muzica unește inimi, sparge bariere și vindecă suflete. Ediția IX a Festivalului Lira este așteptată de sute de tineri talentați, dornici să se afirme. Ne dorim să le oferim, după o lungă așteptare, o experiență de neuitat și o ediție fără precedent, urcând pe o scenă superbă, într-o locație deosebită. Competiția de anul acesta a Festivalului Lira cu siguranță va contribui la formarea participanților ca viitori artiști ai României”, a transmis Andrei Coman, Director artistic al Festivalului Muzical Lira.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă și Ring Arte Media, cu susținerea ATP Group (Sponsor principal) și Kiss FM (Partener media oficial), cel mai ascultat radio din România.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending