Connect with us

Campanie TV

Maratonul caritabil #SalvaţiUcraina se vede la TVR 1

Published

on

Foto credit: TVR

Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim și Craig David, Salvador Sobral, Netta, Ruslana, Jamala şi alţi artişti ucraineni participă la evenimentul organizat de Televiziunea Publică din Polonia (TVP), cu sprijinul televiziunilor publice europene.

Aproape douăzeci de țări din Europa, peste cincizeci de artiști din întreaga lume și un public de milioane de oameni participă duminică, 27 martie, la maratonul caritabil #SalvaţiUcraina (#SaveUkraine), organizat cu scopul de a sprijini populaţia Ucrainei greu încercată de război.

Prin transmisiuni şi legături live din studioul TVP, oameni influenți, vedete din muzică sau lideri de opinie se vor adresa telespectatorilor din întreaga lume rostind cuvinte de susținere pentru Ucraina.

Vor fi organizate, de asemenea, vizionări publice pe ecrane mari în stradă, show-ul fiind astfel disponibil celor care se află în Varşovia și in alte mari pieţe din oraşe europene.

Duminică, 27 octombrie, de la ora 21.10, la TVR 1, telespectatorii din România vor putea viziona spectacolul organizat cu scopul de a strânge fonduri şi a oferi ajutor pentru Ucraina, care se confruntă cu o situaţie dramatică generată de război și cu o criză umanitară în evoluţie.

Filme documentare care prezintă realitatea de zi cu zi a Ucrainei lovite de război vor reprezenta, prin urmare, piloni importanți ai programului.

Muzicieni, artişti, activişti civici, lideri, actori, sportivi, voluntari din lumea întreagă îşi vor arăta sprijinul pentru Ucraina în timpul celor două ore ale spectacolului caritabil, care va fi retransmis de televiziuni din 20 de ţări din Europa şi din lume, platforme de streaming şi reţele sociale.

Publicul va putea să doneze pentru această cauză umanitară înaintea, în timpul şi după difuzarea evenimentului caritabil.

Trupe celebre şi artişti iubiti precum Imagine Dragons, Nothing But Thieves, Fatboy Slim și Craig David, Veronika Moloshna, Julia Belei, trupa Taraka vor participa la spectacol. Câştigătorii Eurovision Salvador Sobral şi Netta se numără şi ei printre cei care se vor adresa audienţei cu mesaje care să încurajeze donaţiile.

Şi numeroşi artiști din Ucraina, inclusiv Dakha Brakha, Ruslana, The Hardkiss, Jamala, Go_A, Monatik, Alyona Alyona se alătură evenimentului.

Amfitrioni vor fi Maria Yefrosynina și Tymur Miroshnychenko – din Ucraina și Ida Nowakowska și Donald Arleth – de la TVP.

Simbolul maratonului #SaveUkraine, creat de artistul ucrainean Daniel Skrypnyk, este floarea-soarelui, care reprezintă întreaga Ucraină şi care a devenit elementul cheie în dezvoltarea identităţii vizuale a proiectului.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending