Connect with us

Life Style

Marcel Pavel face marturisiri socante: “Mi-au talharit copilul timp de trei ani de zile! Am vrut sa-i omor!”

Redactia Radar de Media

Published

on

Invitatul Dianei Munteanu Niculescu de la Conferinta de presa, editia de sambata, 30 decembrie, este celebrul artist Marcel Pavel.

Acesta a explicat, in exclusivitate, la Antena 2, cum il defineste muzica pe care o canta si care este motivul pentru care a ales exact acest gen muzical si nu altul:

“Lumea vibreaza atunci cand sunt pe scena. Eu ma ocup de lucruri serioase. Nu pot sa cant ce canta Puya sau Alex Velea, cu toate ca imi sunt dragi, nu mi-ar sta bine. Baiatul ala are muschi pe el, are numai patratele si ii sta bine. As fi penibil… cant ceea ce cred eu de cuviinta. Eu nu am patratele mai deloc.”

In plus, artistul a povestit detalii despre cosmarul prin care a trecut cu fiul sau, Richard:

“Am avut necazuri mari cu Richard. Mi l-au tâlhărit vreo trei ani de zile la Liceul de Artă şi din cauza acestui lucru a făcut un şoc şi a căpătat vitiligo, s-a speriat! Să vă lovească vouă cineva copilul, să vi-l streseze, să îi ceară bani zi de zi, trei ani de zile, fără să mi se spună nimic?!”Am vrut să-i omor! Am fost pe la Poliţie, am fost peste tot. A trebuit să pun bodyguard pentru el. E urât! Dar nu era singurul caz. Mă mir că nu le-a fost teamă de mine. Dacă m-ai supărat , cu mine nu te mai înţelegi. Eu sunt mic şi al naibii. Dumnezeu m-a oprit atunci, făceam o mare nenorocire! Pentru copiii mei, eu fac moarte de om! Culmea că îl si cunoşteam pe băiatul acela, avea 18 ani, putea să se ducă la puşcărie foarte uşor şi l-am şi filmat. L-am iertat, dar nu de tot”, povesteste Marcel Pavel.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending