Connect with us

Vladimir Drăghia și Cătălin Moroșanu îi fac o farsă Danielei Crudu, iar Marcel Pavel și Cornelia Rednic le bagă în sperieți pe Mioara Velicu și Gina, sora lui Marcel, vineri, 5 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, prezentate de Dan Negru. Cei mai buni farsori ai ediției vor fi premiați cu trofeul “Negrul de Aur” de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

“Eu și Drăghia concurăm care o împinge pe Daniela în mai multe capcane”, spune Cătălin Moroșanu, unul dintre farsorii serii. Numai că socoteala de acasă nu se va potrivi deloc cu cea de la filmare, pentru că… vor lua plasă toți trei! Cum va fi posibil asta, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri seara.

În aceeași ediție, Marcel Pavel și Cornelia Rednic le vor speria de moarte pe Mioara Velicu și Gina, sora lui Marcel, cu o farsă de zile mari, care-l va face pe juratul Cătălin Bordea să exclame: „Ăsta este primul film de groază românesc!”.

Cum vor reacționa cele două doamne când, în drum spre mare, le va ieși în cale un… criminal în serie, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 5 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor” prezentate de Dan Negru.

plasa de stele antena 1 (1) plasa de stele antena 1 (3)

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending