Marcel Pavel și Mircea Dinescu trec peste prejudecăți la „Politică și delicatețuri” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Marcel Pavel și Mircea Dinescu trec peste prejudecăți la „Politică și delicatețuri”

Published

on

Artistul este invitat în bucătăria poetului în ediția din 13 decembrie a emisiunii. „Politică și delicatețuri” se vede la TVR 1, de la ora 14.30.

 

„Sincer să fiu, mi s-a părut un pic distant, poate nu mă place”, declara Marcel Pavel despre gazda sa din ediția de duminică a emisiunii „Politică și delicatețuri”. La rândul lui, Mircea Dinescu avea și el idei preconcepute despre invitatul său: „Şi mie mi se părea că e un tip prea prețios, așa, încrezut…”. Sub aceste suspiciuni au început filmările unei ediții ce se preconiza a fi dificil de gestionat. Cum au continuat, însă, vedem la TVR 1, pe 13 decembrie, când Marcel Pavel este invitat în bucătăria poetului, la „Politică și delicatețuri”.

 

Mâncarea bună, vinul și muzica lui George Ness se pare că sunt ingredientele perfecte pentru începutul unei prietenii. „M-am relaxat după două minute, când l-am văzut cât de multă energie pozitivă îmi transmite (…) și mi-am dat seama că am descoperit un om natural, un om deștept, cu care ai ce să vorbești și cu care îți face plăcere să bei un pahar de vin”, mărturisește Marcel Pavel.

Odată gheața spartă, Dinescu pregătește pentru oaspetele său o rețetă comună, mazăre cu pui, dar gătită în maniera sa inconfundabilă. Într-un coșuleț făcut din pielea puiului, poetul pune mazărea gătită fără apă, dar cu vin, fără bulion, dar cu roșii și nelipsitul suc de portocale. După ce totul este gata, cei doi se așază la taclale, iar artistul, la îndemnul gazdei sale, povestește despre bunicul matern – rapsod popular, despre mama sa și despre cum și-a cunoscut și cucerit soția, pe atunci balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova.

 

Ne pregătim, așadar, cu un reminder pentru duminică, 13 decembrie, la ora 14.30, când vedem la TVR 1 o ediție „Politică și delicatețuri” cu un Marcel Pavel așa cum nu l-am mai văzut.

Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959, în localitatea Independența din județul Galați. A urmat Liceul de Muzică și Arte Plastice din Pitești. A absolvit Universtatea Națională de Muzică București, secția Canto clasic. În anul 2000 a lansat melodia „Frumoasa mea”, iar albumul cu același nume s-a vândut în peste 250.000 de exemplare. Este solist vocal, compozitor, cântă la mai multe instrumente, iar de-a lungul carierei a obținut numeroase premii, atât în țară cât și peste hotare.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending