Connect with us

Emisiuni

Marcel Roșca, cel mai nou ocupant al unui scaun la ”The Four – Cei 4”: ”Cel mai greu moment e încă prezent, nu am norocul pe care îl au alții”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Marcel Roșca, cel care în cea de-a noua ediție a ocupat locul Amaliei Uruc, nu a reușit încă să atingă apogeul carierei sale, așa că a venit cu gânduri mari la The Four Cei 4. Eu vreau să câștig acest concurs. Eu asta fac, cânt”, a spus Marcel.

Prestația sa i-a adus nu doar un scaun, ci și laudele juraților, ba chiar a reușit să o ridice în picioare pe Feli la final. ”Ești un exemplu de muncă! Carla’s Dreams ți-a dat votul înainte să începi să cânți, iar eu am votat după primele versuri”, a mărturisit Feli.

Acesta este însă rezultatul unui efort susținut care a început încă din primii ani de viață. ”De când mă cunosc știu că aceasta este meseria mea și toată viața mea am dedicat-o muzicii. N-am avut o copilărie simplă, așa cum au avut mulți alți copii. Pentru mine o zi de școală se termina la 6-7-8 seara. Mereu aveam în spate vioara, pe lângă ghiozdan. Consider că am fost educat corect de către părinți și au știut să mă motiveze ca să merg până la capăt și să visez ca să am scopuri. Principalele calități învățate de la părinți au fost omenia, simplitatea și dragostea față de aproapele tău”, a povestit Marcel, care încă încearcă să își facă loc în industria muzicală. ”Cel mai greu moment e încă prezent. Nu am norocul pe care îl au alții să-mi cadă din pod ceva, la mine totul se dobândește prin muncă enormă, iar până la capăt nici aceasta nu e răsplătită la justa ei valoare”, susține cel mai nou ocupant al scaunul la ”The Four – Cei 4”.

Marea finală ”The four – Cei 4” va avea loc sâmbătă, 9 iunie, când telespectatorii vor putea afla cine sunt foștii concurenți întorși în competiție datorită votului publicului. După nouă ediții, cei care au putut fi votați de-a lungul emisiunii și care au șanse să revină sunt: Angelo Simonică, Alex Florea, Lu Chan, Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Izabela Simion, Ruxandra Anania, Francesca Ilie, Dragoș Udilă și Amalia Uruc. Tot telespectatorii vor fi cei care vor putea vota marele câștigător al acestui sezon în finala care va avea loc pe 9 iunie.

În acest timp, sâmbătă seară, de la ora 22.00, la ”The Four – Cei 4”, bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, pentru a fi întorși direct în finală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending