Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

Published

on

“Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul care a reunit în rândul concurentelor cele mai cunoscute și admirate nume din showbiz-ul autohton, ajunge la final sâmbătă, 19 decembrie. După Semifinală, care va avea loc săptămâna aceasta, pe 12 decembrie, totul va intra în linie dreaptă, așadar două etape cruciale mai sunt de depășit până la deznodământul acestui sezon exploziv.

 

 

După luni de zile de competiție, în care au demonstrat că își merită locul în concurs și s-au duelat stilistic, îndrăznețele concurente mai au de parcurs foarte puțin până la Marea Finală, care își va desemna, în direct, în urma voturilor telespectatorilor, câștigătoarea. Cea care va fi încoronată cea mai stilată femeie din România, va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei, într-o Finală cu totul specială care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie.  

 

Sâmbăta aceasta, ultimul “hop” înaintea Marei Finale

În Semifinala anunțată pentru această sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 20:00, Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Deea Codrea, Theo Rose și Cristina Siscanu se vor duela stilistic, pentru un loc în Marea Finală a acestui sezon.

 

Advertisement

 “Mă încearcă emoții uriașe! Cei din fața micilor ecrane sunteți mai implicați, știu că deja sunteți cu mâna pe telefon, știu că deja trimiteți SMS-uri pentru a vă susține favorita!”, spune Ilinca Vandici în prima ediție a acestei săptămâni “Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte de a le invita în platou pe cele șase semifinaliste ale acestui sezon fabulos.

 

Aflat la cel de-al șaselea sezon, “Bravo, ai stil!”, show-ul care premiază stilul și atitudinea, a devenit rapid un fenomen național, dovadă fiind cifrele uriașe de audiență înregistrate, comunitățile din mediul online care s-au transformat în adevărate fan cluburi cu sute de mii de susținători. Concurentele care au pășit în platoul emisiunii au atras atenția unei țări întregi prin curaj, spontaneitate, atitudine și modul în care își pun în valoare personalitatea prin ținute.

 

Nu ratați Semifinala “Bravo, ai stil! Celebrities”, în această sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D, în care cele șase celebrități vor avea de înfruntat ultima bătălie stilistică înaintea de Marea Finală, programată pentru 19 decembrie! Desemnarea caștigatoarei va fi făcută în direct, în urma voturilor telespectatorilor. Cea mai stilată femeie din România va întra în posesia onorantului titlu, precum și a marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending