MAREA FINALĂ FERMĂ VEDETELOR. A început campania electorală în rândul concurenţilor! PRO TV, lider de audienţa cu ultima ediţie a show-ului! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

MAREA FINALĂ FERMĂ VEDETELOR. A început campania electorală în rândul concurenţilor! PRO TV, lider de audienţa cu ultima ediţie a show-ului!

Published

on

Doar două zile ne mai despart de mare finală live, de sâmbătă, 30 mai, iar presiunea votului pentru eliminarea unuia dintre cei cinci rămași în competiție se resimte din ce în ce mai tare. Promisiunile și strategiile au reapărut în fermă, iar cei cinci au încercat să regeleze conturile rămase deschise pe ultima sută de metri, înainte de ziua votării. Campania electorală a început!

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20:31 – 21:32, de aproximativ 1.8 milioane de români la nivel național. În minutul de aur, de la 21:30, peste 2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 10.3 puncte de rating și 27.3% share, în timp ce postul de televiziune situat pe locul doi, Antena 1 a obținut 5.9 puncte de rating și 15.6 % share.

De-a lungul celor trei luni, relațiile interumane au cântărit greu. Unii concurenți au omis acest lucru, iar acum, ajunși atât de aproape de final, și-au dat seama de importanța acestui fapt: „Nu m-ar surprinde dacă mâine la vot aș ieși din schemă, știi? Tocmai pentru că nu am fost fofârlie!”, i-a spus Ionuț, Mioarei.

Dan a mărturisit și a concluzionat cât mai lucid acest aspect: „Noi a trebuit să ținem cont de relațiile pe care le avem unii cu ceilalți, de-a lungul show-ului, pentru că la sfârșit se vor întoarce cei plecați. De aceea, avem grijă de relațiile dintre noi. Unii au avut grijă de relații, alții nu au avut grijă de relațiile interumane dintre noi, concurenții, iar acum se va vedea rezultatul interacțiunii dintre noi!”.

Nea Rață le-a dat voie să sacrifice o găină pentru a face mâncare, însă după ce au avut grijă de ele atâta timp, pe niciunul dintre ei nu i-a lăsat sufletul să facă asta și au preferat să renunțe la o masă cu carne.

Pe la toate colțurile fermei s-au strâns grupuri de fermieri care au dezbătut greșelile pe care ceilalți le-au făcut față de ei în acest show, posibilitățile de votare, dar și ofertele pentru marele premiu: „Ofertele care curg, nu mă vor influența!”, a spus Roxana, iar Doinița a mărturisit: „Votul îl voi da persoanei care m-a dezamăgit”.

Vica a făcut un jurământ foarte important care să susțină puterea femeilor în concurs: „Jur pe roșu! Dacă câștig acest concurs eu, premiul de 50.000 de euro o să îl împart cu toate fetele, pentru că mi-am dorit foarte mult să fim fete în finală, să nu fim eliminate de băieți!”.

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending