Connect with us

Emisiuni

Marea premiera X Factor, vineri la Antena 1. Care sunt noutatile?

Published

on

 Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor – Mai mult decât voce, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Cei mai spectaculoşi juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică pornesc în această seară spectacolul căutării celor mai talentaţi concurenţi, pentru ca la final, în urma votului publicului, doar unul dintre aceaştia să plece acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Frumoasă, sexy, talentată, ea recunoaşte un concurent cu factorul X dintr-o singură privire, diva Delia Matache e mai nerăbdătoare ca oricând să înceapă marea competiţie:  „Am colegi noi anul ăsta şi vreau să îi văd de ce sunt în stare. Să nu uite cumva cine a câştigat X Factor anul trecut!”, a ameninţat artista.

A scos până acum 15 albume şi a susţinut sute de concerte. Ştie mai bine ca oricine cum trebuie să sune un hit şi nimeni nu ar putea să spună mai bine decât el <<Te iubesc, femeie!>>, Ştefan, the rockstar Bănică. „Am făcut multe lucruri până acum, dar n-am fost niciodată jurat. Întrebi dacă îmi e teamă? În niciun caz. Nu mă apuc de ceva dacă nu e extraordinar. Şi o să fie. O să fie mai mult decât voce!”, a povestit juratul.

E omul care nu ştie ce înseamnă monotonia, gata întotdeauna să cânte, să danseze, pregătit să facă spectacol, showmanul Hora Brenciu. „Stimaţi telespectatori, o să alerg prin sală, n-o să stau. Da, o să învârt toate scaunele şi o să rup toate barierele. Vine X Factor, e nebunie, e cel mai tare spectacol”, anunţă Horia Brenciu.

Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele show-ului – un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi căruia în acest an i s-a alăturat şi Florin Ristei. Au la îndemânã un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

Palatul Copiilor din Capitalã s-a dovedit neîncãpãtor pentru sutele de concurenţi veniţi din întreaga ţarã pentru a da proba de foc, cea a interpretãrii în faţa juriului. Pe parcursul a zece zile, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică au avut misiunea dificilă de a-i alege pe cei mai buni dintre cei mai buni, din miile de participanţi care s-au prezentat la preselectii. Cu ce surprize îi întâmpină gaşca veselă de la X Factor, telespectatorii vor putea afla urmărind marea premieră X Factor, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1. juriu x factor2

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending