Connect with us

ALL MEDIA

Marea Unire a început în Morning ZU

Published

on

 

Radio ZU crede în muzica bună. De Ziua Naţională a României, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au organizat Marea Unire a muzicii vechi cu muzica nouă. O mulţime de artişti români au trecut pe rând prin studioul ZU încă de la primele ore ale dimineţii.

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au primit oaspeţii aşa cum se cuvine, cu pâine şi sare. Smiley, alături de trupa Simplu, Andreea Bănică, Inna, Alexandra Stan, Elena Gheorghe şi Andreea Bălan au făcut spectacol în direct la Radio ZU. Artiştii au mbogăţit playlist-ul cu variante proprii la piese româneşti care au rezistat
trecerii timpului.

Pe frecvenţele ZU s-au auzit toată ziua piese precum „Hai acasă” în interpretarea lui Smiley, „Să mori de dragoste rănită” cântată de Andreea Bănică, piese din repertoriul popular combinate într-un medley pe vocea Innei, „De-ai fi tu salcie la mal” interpretată foarte bine de Alexandra Stan, „Fotoliul din odaie” cu ajutorul
Elenei Gheorghe, „Un actor grăbit” pe vocea Andreei Bălan şi nu numai.

Artiştii români şi-au făcut treaba foarte bine în studioul Radio ZU. Dovadă a fost reacţia ascultătorilor care s-au alăturat Marii Uniri muzicale prin sms-uri de susţinere, felicitări pe Facebook şi vorbe de bine în direct prin telefon.

Lasa un comentariu aici!

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending