Marele actor Alexandru Arșinel în dialog cu Irina Păcurariu la Reţeaua de idoli - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Marele actor Alexandru Arșinel în dialog cu Irina Păcurariu la Reţeaua de idoli

Published

on

Foto Credit: TVR

De numele invitatului Irinei Păcurariu la „Reţeaua de idoli”, în ediția de luni, 18 octombrie, de la ora 21:00, la TVR 2, se leagă o jumătate de secol de umor românesc. E suficient să spui Alexandru Arșinel ca să te gândești la roluri memorabile în teatru și film, spectacolele de revistă, dar şi marea sa pasiunea pentru muzică.

La 82 de ani, maestrul Alexandru Arșinel a rămas așa cum îl știm: expansiv, volubil şi înzestrat din plin cu simțul umorului. Față în față cu Irina Păcurariu, în interviul pentru „Rețeaua de idoli”, actorul impresionează prin firesc și sinceritate, dar și prin nostalgia după cuplul „Stela și Arșinel”.

Advertisement


„Am întâlnit un Alexandru Arșinel la 82 de ani, care face proba rezistenței, deși a trecut în ultimii ani prin dure suferințe medicale și personale, care au șters mult din sunetul aplauzelor în care i-a plăcut să-și trăiască viața. La patru ani de când partenera și prietena lui îi zâmbește doar din cuplete de arhivă, Alexandru Arșinel evocă zecile de ani în care a împărțit scena cu Stela Popescu şi acceptă să fie provocat cu cele mai sensibile capitole din viața lui”, spune Irina Păcurariu.

În anul 1978, destinul a aranjat lucrurile în aşa fel încât Alexandru Arșinel să devină partenerul de scenă al Stelei Popescu. De atunci, cuplul a făcut istorie în umorul românesc. Prietenia dintre Stela Popescu și Alexandru Arșinel a durat 40 de ani. Cei doi artiști îndrăgiți s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, pentru totdeauna, după ce Stela Popescu s-a stins din viață fulgerător. Alexandru Arșinel mărturisea că odată cu dispariția partenerei sale de scenă, s-a dus și o parte din el.

„Irina Păcurariu: Cum vă strigă nepoții ?

Advertisement


Alexandru Arșinel: Bunelu! Cel mai frumos îmi zice Maria… E în clasa a XI-a, o fată foarte frumoasă. Zilele astea a fost pe aici. Și când vin și intră își pun masca, pentru că nu este ușor să intre într-o casă de teama „criminalului” ăsta care umblă prin aer…


Irina Păcurariu: Nu v-a ocolit…


Alexandru Arșinel: Nu, aproape pe nimeni nu a ocolit. Ăsta mi-a fost destinul… Să fiu la dispoziția oamenilor, la tot ceea ce vor ei să gândească despre mine. Fie că îmi convine, sau nu îmi convine. Sau mă judecă din punct de vedere al unor lucruri mai mult sau mai puțin adevărate. Sunt Arșinel, cu bunele și cu relele mele… Mai mult de atât nu mai pot să dau, nu mai am timp!”, a spus Alexandru Arșinel la „Reţeaua de idoli”, în ediția de luni, 18 octombrie, de la ora 21:00, la TVR 2.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending