Connect with us

Emisiuni

Marele moment a sosit! Juriul X factor se va afla pe 2 iulie la Timisoara

Published

on

După ce a bătut ţara în lung şi în lat pentru preselecţii, caravana X Factor se întoarce în Timişoara în căutarea factorului X. Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sînă sunt pregătiţi să le ofere bănăţenilor care s-au înscris deja să îşi susţină favoriţii un spectacol la puterea X.  Audiţiile cu juriul X Factor vor lua startul pe 2 iulie la Timişoara, începând cu ora 11:00, la Filarmonica Banatul.

Pe 2 şi 3 iulie caravana X Factor îi aşteaptă atât pe concurenţi cât şi pe susţinătorii lor, iar cei trei membrii ai juriului X Factor, Paula, Adi şi Mihai, le-au pregătit o surpriză tuturor fanilor formatului de succes care a făcut înconjurul lumii: o sesiune specială de autografe.

După Timişoara, urmează Cluj. Ardelenii sunt aşteptaţi pe 9 şi 10 iulie la Casa de Cultură a Studenţilor, iar constănţenii pe 16 şi 17 iulie la Casa de Cultură a Sindicatelor.  La Iaşi, juriul X Factor se va afla pe 23 şi 24 iulie, la Casa de Cultură a Studenţilor, iar în Bucureşti audiţiile cu juriul vor avea loc pe 30 şi 31 iulie, 1 şi 2 august la Sala Palatului.

Audiţiile cu juriul sunt cea de-a doua etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă şi pe care, în curând, Antena 1 îl va aduce şi în România.  Fără bariere de vârstă sau stil, << X Factor>> a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lângă oportunitatea de a-şi schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului şi de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu oferit vreodată de un show de televiziune din România.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar,  în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Informaţii suplimentare se găsesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficială de Facebook: facebook. com/xfactor.romania

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending