Connect with us

Life Style

Maria Buză a cântat la o petrecere cu formația Azur, dar acum se tranformă chiar în fodatorul trupei, la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Maria Buză își pune pălăria albă și sacoul cu paiete roșii, azi, 18 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, ca să se transforme în Nelu Vlad, fondatorul și compozitorul formației Azur și să cânte celebra piesă de așa-zis “folclor de bloc” – “Cenușăreasa”. Demult, atunci când Andrei Aradits vindea casete audio la Universitate, artistul pe care-l va imita Maria scotea pe bandă piese precum “Se mărită Mona mea”, “Prințișorul meu” sau “Cenușăreasa”.

“Am cântat cu formația Azur, la o petrecere a unor prieteni, eu fiind acolo în calitate de mesean. La acest eveniment cânta trupa, dar fără solist, fără domnul Nelu Vlad. Și da, mă va ajuta această experiență pentru această seară”, spune Maria.

Cum reacționează jurații la prestația artistică a Mariei Buză, telespectatorii Antenei 1 veți afla azi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”maria buza

Foto Credit: Gabriela Arsenie/ Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending