Connect with us

Vedete

Maria Constantin a venit în platoul „Dimineața cu noi”. Află ce a spus artista!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Astăzi, în matinalul „Dimineața cu noi”, printre invitați a fost și Maria Constantin, îndrăgita interpretă de muzică populară. Aceasta i-a făcut câteva dezvăluiri inedite lui Bursucu, în mijlocul atmosferei prietenoase din platoul matinalului. 

Artista, care și-a aniversat recent împlinirea celor 35 de ani, a oferit detalii, în exclusivitate, despre viața personală și planurile pentru viitorul apropiat.„Să știți că încă n-am petrecut, a fost ceva așa… în familie, a venit fiul meu pe la mine, și fratele meu, de la Târgu Jiu. Petrecerea o să urmeze. Eu îmi fac ziua cu iubitul, viitor soț!”, a mărturisit artista.

Advertisement

Maria Constantin a spus totul despre începutul relației ei cu Robert (n.r. Robert Stoica), dar a dezvăluit și ce cadou a primit de la acesta.

„Primul pas tot eu l-am făcut, el era un pic mai timid. El oricum mă apreciază zi de zi, și mă iubește, relația noastră este foarte OK, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că în sfârșit este, și în viața mea, bine! A răsărit soarele pe strada mea! Și uite, pe 15 aprilie, când este ziua lui, el fiind în zodia Berbec, am spus că facem o petrecere mai restrânsă, cu familiile și prietenii apropiați și, când am trecut pe listă… s-au făcut vreo sută de persoane. Ce cadou am primit ? Nu știu, este cât o „garsonieră” ?  (n.r. – spune arătând brațara de la mână). Da, este foarte drăguță și el știe că mi-o doream de foarte multă vreme. Pentru mine, cel mai important este că el e zi de zi alături de mine, mă susține și mă trezesc alături de el”, a povestit plină de entuziasm vedeta, arătând bijuteria de lux primită în dar de la iubitul ei.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending