Maria Iordănescu a fost copilot în etapa de la Sinaia a Campionatului de Viteză în Coastă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

            Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive Focus la prima oră, a participat, în acest weekend, la etapa desfășurată la Sinaia a Campionatului Național de Viteză în Coastă, transmis în exclusivitate de canalele Look Sport.

 

 

Această etapă a fost câștigată de pilotul bucureștean Alex Mirea care a devenit principalul favorit la câștigarea Campionatului, cu trei etape înainte de finalul din octombrie. Alex Mirea a fost urmat în clasament de Silviu Dumitrescu și Costel Cășuneanu. Mihai Leu, participant la Categoria I, s-a impus clar în clasamentul etapei desfășurate la Sinaia.

 

Prezentatoare știrilor sportive din cadrul Focus la prima oră, Maria Iordănescu a fost copilotul lui Călin Manițiu, iar experiența a fost una deosebită pentru ea. “În acest week-end am trăit una dintre cele mai frumoase experiențe. Am dobândit un nou hobby de care, sunt convinsă, mă voi ține mult timp de acum încolo. Cu siguranța mă voi reîntoarce pe circuit să retrăiesc aceste clipe. Fără doar și poate, trebuie ca toți să susținem competițiile din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv, nu doar pentru spectacolul pe care îl oferă, dar mai ales pentru efortul pe care acești oameni extraordinari îl fac prin țară. Pentru mine a fost fantastic și chiar vreau să mă reîntorc foarte curând să simt viteza și adrenalina competiției”, a spus Maria.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending