Maria Iordănescu a fost copilot în etapa de la Sinaia a Campionatului de Viteză în Coastă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Maria Iordănescu a fost copilot în etapa de la Sinaia a Campionatului de Viteză în Coastă

Published

on

Foto Credit: Prima TV

            Maria Iordănescu, prezentatoarea știrilor sportive Focus la prima oră, a participat, în acest weekend, la etapa desfășurată la Sinaia a Campionatului Național de Viteză în Coastă, transmis în exclusivitate de canalele Look Sport.

 

 

Această etapă a fost câștigată de pilotul bucureștean Alex Mirea care a devenit principalul favorit la câștigarea Campionatului, cu trei etape înainte de finalul din octombrie. Alex Mirea a fost urmat în clasament de Silviu Dumitrescu și Costel Cășuneanu. Mihai Leu, participant la Categoria I, s-a impus clar în clasamentul etapei desfășurate la Sinaia.

 

Prezentatoare știrilor sportive din cadrul Focus la prima oră, Maria Iordănescu a fost copilotul lui Călin Manițiu, iar experiența a fost una deosebită pentru ea. “În acest week-end am trăit una dintre cele mai frumoase experiențe. Am dobândit un nou hobby de care, sunt convinsă, mă voi ține mult timp de acum încolo. Cu siguranța mă voi reîntoarce pe circuit să retrăiesc aceste clipe. Fără doar și poate, trebuie ca toți să susținem competițiile din cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv, nu doar pentru spectacolul pe care îl oferă, dar mai ales pentru efortul pe care acești oameni extraordinari îl fac prin țară. Pentru mine a fost fantastic și chiar vreau să mă reîntorc foarte curând să simt viteza și adrenalina competiției”, a spus Maria.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending