Connect with us

Emisiuni

Maria Marinescu invitatul special al Oanei Cuzino, sâmbătă, la “Ce se întâmplă, doctore?”

Published

on

Designerul Maria Marinescu a mers însoțită de Oana Cuzino să-și facă un tratament, după luni bune în care și-a expus pielea la soare. Care au fost concluziile specialiștilor vom afla sâmbătă, de la ora 10:30, într-o o nouă ediție a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, la PRO TV.

Se spune că cel mai puternic aliment din lume este chiar cel cu care luam contact imediat după naștere: laptele. Există totuși o serie de controverse legate de consumul său după perioada copilăriei. Vom întelege pe ce se bazează aceste idei contradictorii, analizând mecanismele declanșate în organism și vom vorbi despre doza corectă de lactate necesară în meniul zilnic, indiferent de tipul lor.

Sportul declanșează în organism reacții chimice fabuloase. La fel și ciocolata, care are însă un mare dezavantaj. Crește brusc starea de bine, dar la fel de subit o și elimină. În schimb, mișcarea produce și menține hormonii fericirii la nivel constant, un timp îndelungat. Despre această comparație inedită, între sport și ciocolată, urmează să aflăm mai multe sâmbătă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending