Connect with us

Emisiuni

Maria Nagy va urca pe scena X Factor în ultima etapă de audiții

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Audițiile X Factor sunt pe sfârșite, iar în această seară, jurații își vor definitiva listele participanților în Bootcamp. Ultimii concurenți vor încerca să demonstreze că au factorul X și că merită un loc în următoarea etapă alături de Loredana, Delia, Florin Ristei sau Ștefan Bănică, astăzi, de la 20:30, la Antena 1.

Ultima etapă din audiții o va aduce pe scena X Factor pe Maria Nagy, celebra cântăreață de muzică folk din anii 80’. După o absență îndelungată de pe scenă, solista a hotărât să revină în lumina reflectoarelor pentru a le arăta fanilor că nu a pus punct carierei muzicale. „Nu am nimic de pierdut, am venit să îmi salut publicul”, a declarat cântăreața descoperită în anul 1978 de regretatul Adrian Păunescu.

Advertisement

„S-a văzut bucuria revenirii pe scenă după mult timp”, a fost remarca Deliei după momentul artistei. „Mă bucur că ați revenit în fața publicului din România”, a declarat și Loredana. Cei de acasă pot vedea prestația artistei astăzi, de la 20:30, la Antena 1, în ultima etapă de audiții X Factor.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului echipele ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți. 

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de public cu o colecție dedicată celor mai mari fani. Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu design inspirat din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru telespectatorii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending