Marian Dragulescu, Corina Ungureanu si Angela Rusu fac Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Marian Dragulescu, Corina Ungureanu si Angela Rusu fac Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen!

Published

on

Campionii la gimnastică Marian Drăgulescu și Corina Ungureanu, fostul fotbalist de la Steaua Iulian Miu, Ana Maria Brânză, videcampioană olimpică și campioană europeană și mondială la scrimă, și cântăreața de muzică populară Angela Rusu se vor alătura celor peste 1500 de invitați ce vor participa la Festivalul Internațional de Kangoo Jumps, eveniment ce va avea loc la Pullman Hotel in weekendul 19-20 octombrie.

Kinga-Sebestyen-Fat-Burning

În cadrul festivalului, sportivii și cântăreața de muzică populară vor urca pe scenă în calitate de prezentatori pentru ca apoi să încalțe ghetele de Kangoo Jumps și să urmeze o oră de antrenament alături de celebra antrenoare de fitness Kinga Sebestyen și de miile de invitați.

La rândul ei, Angela Rusu, cea care a slăbit și și-a tonifiat silueta prin acest tip de antrenament, va prezenta un program special și va cânta pe scena festivalului, promovând în fața turiștilor străini valorile tradiționale românești.

“Sunt bucuroasă că îi avem alături pe acești mari sportivi. Sunt fani Kangoo Jumps. La fel și Angela Rusu care a avut rezultate spectaculoase la antrenamente. Ei vor fi alături de noi toți și la petrecerea de gală din seara primei zile a festivalului. Împreună vom lucra la un nou proiect pentru a introduce acest tip de sport la federații ca antrenament special de recuperare a sportivilor, știind că Kangoo Jumps protejează coloana și tonifiază mușchii”, declară Kinga Sebestyen.

România va găzdui în premieră Festivalul Internațional de Kangoo Jumps, edițiile precedente având loc în Spania. Evenimentul se va desfășura la Pullman Hotel în weekend-ul 19-20 octombrie, iar la el vor participa unii din cei mai buni antrenori din 20 de țări.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending