Connect with us
Avatar

Published

on

Mariana Moculescu s-a afisat in premiera cu un presupus nou iubit, de profesie muzician, la “Miss Lingerie Romania 2011”, care a avut loc joi noapte, in club Princess.

Mariana a fost invitata sa faca parte din juriul concursului, alaturi de Tavi Colen, Morris, Alina Crisan, Nick Kamarera sau Andrei Jilavu. Cum Natalia Mateut nu a mai venit la eveniment, fiind si ea invitata sa noteze concurentele, Mariana l-a introdus pe barbatul care o insotea alaturi de ea la masa juriului. Fetele au defilat in costume sexy de Craciunite, accesorizate cu cizme marca Mircea Rotariu, dupa care si-au facut aparitia pe podium doar in lenjerie intima si masti pe fata.

Voteaza aici finalistii la SELECTIA NATIONALA A PREMIILOR ONLINE RADAR DE MEDIA 2011

Vedetele din juriu au desemnat trei concurente cu cel mai sexy aspect fizic in lenjerie intima si fata cu cel mai mare succes la public. Dupa ce castigatoarele si-au insusit coronitele si premiile, in mijlocul lor si-a facut aparitia Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, care a fost uimit sa vada nu mai putin de 18 fete frumoase si dezbracate, peste tot in jurul sau.

Dupa ce s-a dezmeticit, Maharu a preferat sa mai zaboveasca putin pentru a se fotografia impreuna cu una dintre premiante, dar a si incercat sa le vrajeasca cum stie el mai bine. Intr-un final, Maharu a intrat in club, unde a baut tarie cu o domnisoara blonda si s-a distrat pe cinste la concertul live al Alinei Crisan si Kamarera, sub numele de Kamarera&Alinka.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending