Connect with us

ALL MEDIA

Maricel Păcuraru, unul din patronii Realitatea TV, conamnat la închisoare cu executare!

Avatar

Published

on

Maricel Păcuraru, partenerul lui Cozmin Gușă (50/50%) în compania GMG Media Box, firmă care controlează încă Realitatea TV, a fost condamnat  definitiv la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul privind poliţele de asigurare pentru angajaţi, în care prejudiciul este de peste patru milioane de euro¸ notează Reporter Virtual.

Omul de afaceri Maricel Păcuraru a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare, pentru spălare de bani şi complicitate la abuz în serviciu, după ce Tribunalul Bucureşti îl condamnase la opt ani de închisoare. Acesta s-a predat, luni, la Poliţia Judeţeană Galaţi.

maricel_pacuraru

În acest dosar a mai fost condamnat și fostul director al Poştei Române Mihail Toader. Şi pedeapsa acestuia a fost redusă la Curtea de Apel Bucureşti de la şase ani la patru ani, pentru acuzaţia de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Compania GMG Media Box va mai controla postul Realitatea TV până la următoarea adunare generală a creditorilor. Firma GMG Media Box, controlată de oamenii de afaceri Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, a fost scoasă definitiv de la masa credală a Realitatea Media, conform unei decizii a Curții de Apel București din 21 octombrie.

Firma E-Boutique KFT, controlată de Elan Schwartzenberg, fostul proprietar al Realitatea TV va redeveni creditor majoritar.

Foto credit: www.badpolitics.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending