Connect with us

ALL MEDIA

Marilena Chelaru susprinsă în mijlocul unui fenomen paranormal la Plasa de Stele (video)

Duminică, 8 mai, de la ora 20:20, Dan Negru întinde din nou năvoadele în fascinanta lume a actorilor de comedie. Marilena Chelaru ajunge fără să vrea în mijlocul unui fenomen paranormal.

Razvan Badea - Redactor

Published

on

Duminică, 8 mai, de la ora 20:20, Dan Negru întinde din nou năvoadele în fascinanta lume a actorilor de comedie. Marilena Chelaru ajunge fără să vrea în mijlocul unui fenomen paranormal.


Îndrăgita actriţă a căzut în plasa lui Negru cu „ajutorul” unui prieten care a acceptat imediat să se implice în realizarea farsei. Aflaţi pe drum spre Giurgiu, unde urmau să aibă un spectacol, prietenul artistei a rugat-o să se oprească cu el la mormântul  surorii sale ca să aprindă o lumânare.

În cimitir, în apropierea mormântului unde complicele trebuia să o aducă pe Marilena, echipa de la farse a regizat o înmormântare a unui individ care se sinucisese. Alaiul funerar – actorii echipei de fapt, au recunoscut-o pe victimă, au asaltat-o , lucru total obişnuit pentru o vedetă, şi au rugat-o să aprindă şi ea o lumânare pentru defunct. Fire sensibilă, Marilena nu a avut puterea să îi refuze, numai ca din acel moment lucrurile au început să devină din ce  în ce mai bizare.

Echipa lui Dan Negru a mizat pe faptul că artista este pasionată de fenomenele paranormale şi a dorit sa-i ofere o experienţă inedită. Lumârea aprinsă nu numai că nu se mai stingea, ba chiar se reaprindea singură. Lucrurile de pe masa aranjată pentru pomenire au început să zboare în jurul victimei, 300 de porumbei au aparut din neant şi au început să zboare pe deasupra artistei. Şi ca şi când toate acestea nu ar fi fost suficiente, mortul a început să leviteze.

Coşmar sau realitate? Sigur asta a fost întrebarea din mintea Marilenei Chelaru. Dacă mai este încă fana fenomenelor paranormale, telespectatorii vor putea afla duminică, 8  mai, de la  20:20, la „Plasa de stele”.

Video Credit: Plasa de Stele, Antena 1

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending