Connect with us

Emisiuni

Marina Almasan a avut parte de noi situatii extreme in timpul filmarilor emisiunii 37°C

Avatar

Published

on

  Noi emoţii pentru Marina Almasan şi echipa emisiunii 37°C: la filmările ediţiei de sambata,  realizatoarea era să rămână fără unul dintre spectatorii săi. În timpul pauzei dintre cele două părţi ale emisiunii, acesta s-a înecat, luând o gustare.

Întreaga figuraţie a sărit să-l salveze, dându-i pumni în spate, cât pentru o viaţă întreagă! De fapt, chiar pentru viaţa lui, care a fost, într-un final, salvată… În urma incidentului, Marina Almasan a profitat de prezenţa în platou a medicului de familie Cristian Sever Oană – una dintre vedetele incontestabile ale emisiunii 37°C – pentru a le oferi telespectatorilor o lecţie practică de intervenţie în cazul unei astfel de situaţii. Iar pentru exemplificare, Marina l-a solicitat, din public, tocmai pe cetăţeanul proaspăt salvat.

După ce a îndreptat oase, în direct, cu ajutorul unui vraci de la ţară, sau a experimentat „pe viu” terapia cu lipitori, în ediţia de sâmbătă a emisiunii 37°C, Marina Almasan încearcă o nouă experienţă inedită: pentru prima dată pe micul ecran, va fi exemplificată o şedinţă de hipnoză în grup. Deşi voluntarii din studioul TVR s-au înghesuit să fie selectaţi de dr. Odette Dimitriu, preşedinta Asociaţiei Naţionale de Hipnoză, aceasta a selectat doar cinci persoane. În văzul tuturor, acestea au fost hipnotizate şi transportate pe un mal de mare, unde au zăbovit preţ de câteva minute, fiind extrem de dezamăgite când realizatoarea TVR, cu ochii pe ceas, a rugat-o pe doamna doctor să-şi readucă pacienţii la realitate…

Cu ce impresii „s-au întors” aceştia vom afla în ediţia din 14 decembrie a emisiunii 37°C, de la ora 14.35, la TVR 1.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending