Connect with us

Emisiuni

Marina Almăşan: „Colegii din TVR îmi spun, mai nou, Doctor Oz”

Published

on

Sâmbătă dimineaţă, la 10.30, Marina Almăşan demarează un nou proiect de televiziune la TVR 1, difuzat şi online, pe TVR+, un show interactiv, pe teme de sănătate. 37° C este o altfel de emisiune medicală: dinamică, interactivă, diferită de la o ediţie la alta. Medici de renume vorbesc despre bolile care ne ameninţă, despre cum le tratăm, dar mai ales cum le prevenim.

Telespectatorii intră în dialog cu invitaţii emisiunii, pun întrebări, povestesc propriile experienţe, participă la concursuri şi la demonstraţii practice.

„Colegii din TVR îmi spun, mai nou, Doctor Oz, pentru că formatul propus de mine se bazează pe acelaşi gen de interactivitate prezentă şi în celebrul format american, care se bucură de un enorm succes în întreaga lume. În ceea ce priveşte conţinutul emisiunii, acesta este adaptat publicului de la noi”, declară Marina Almăşan înainte de prima ediţie 37° C.

Invitaţii cu care telespectatorii TVR 1 se vor întâlni sâmbătă, de la 10.30, sunt dr. Cristian Sever Oană, dr. Şerban Brădişteanu, Marius Ţeicu şi Dinu Maxer, iar primul subiect al emisiunii este inspirat de însuşi titlul emisiunii: vom învăţa lucruri neştiute despre temperatura corpului nostru, dar şi să ne măsurăm şi interpretăm singuri tensiunea arterială. Publicul aflat în platou beneficiază de „consultaţii” la faţa locului, cei care sunt găsiţi cu temperatura sau tensiunea în afara limitelor normale fiind surprinşi cu cadouri…medicale.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending