Connect with us

Life Style

Marina Almaşan responsabilă cu Selecţia Naţională Eurovision 2010

Published

on

Marin Almasan este noul director de productie a Selectiei Nationale Eurovision 2010 din partea TVR, ea inlocuindul pe Dan Manoliu care anul trecut a venit de la Moscova cu locul 19 din 25.

Joi  la sediul TVR, organizatorii selectiei nationale, in frunte cu Marina Almasan, au pus la cale un brainstorming, pentru a discuta despre nemultuimirile de pana acum si pentru a vedea daca este sau nu cazul sa se modifice regulamentul selectiei.

La discutie au luat parte oameni din industria muzicala, printre care Horia Moculescu, Mihai Pocorschi, Mugurel Vrabete, Andrei Partos, Titus Andrei, Dana Dorian, dar si reprezentantii caselor de discuri CAT Music si Roton.

Si noi am fost acolo si va putem dezvalui care au fost subiectele atinse, dar mai intai va spunem ca obiectivul Romaniei este, la fel ca pana acum, o clasare cat mai buna.

Evident, acest lucru se doreste in fiecare an, dar faptul ca nu exista un tel precis din start demonstreaza ca ne vom invarti in jurul unei participari mediocre, desi vom pleca plini de optimism la Oslo.

O astfel de dezbatere este binevenita, atat timp cat exista un punct de pornire, dar timpul este destul de scurt pentru multimea de idei care s-a adunat din dreapta si din stanga.

Vezi ce conditii se vor adopta.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending