Connect with us

A-Z NEWS

Marina Constantinoiu, Redactor-Sef Jurnalul National: „Jurnalul. Fara Marius Tuca”

Published

on

In urma anuntului demisiei lui Marius Tuca de la conducerea Jurnalului National, despre care RADAR DE MEDIA a scris aici, Marina Constantinoiu (foto), Redactor Sef al ziarului, a facut cateva comentarii pe contul sau de Facebook:

„Este o capitulare. De ambele parti. Jurnalul National nu mai poate fi acelasi, dupa 22 de ani cu Marius Tuca. Cum nici Marius Tuca nu mai poate fi acelasi, fara cei 22 de ani de Jurnalul National. S-a rupt ceva in noi, in noi toti, chiar daca nu suntem suficient de onesti s-o recunoastem.
Marius e o mare parte din istoria recenta. Jurnalul este oglinda istoriei recente a acestei tari, din care continua sa se infrupte, fara sa il pomeneasca, oameni, grupuri, institutii.
Tuturor le urez sa se bucure de munca echipei lui Marius Tuca, de la Jurnalul National, sa faca in continuare bani pe spinarea ei, poate chiar glorie.
Ce trebuie sa le mai spun este ca povestea Jurnalului National este irepetabila. Niciun munte de bani al vreunui vremelnic mogul media din Romania nu a reusit sa creeze povestea, echipa, nebunia, frumusetea si incapatanarea de a supravietui care s-au creat la Jurnalul National. E tot ce pot spune eu.
Restul ar trebui sa-l spuna Marius insusi, cand va gasi de cuviinta sa vorbeasca despre asta.

In primele zile ale lui noiembrie 2015, Fundatia Konrad Adenauer Stiftung si South East Europe Media Organisation organizeaza la Bucuresti o mare conferinta internationala, cu o participare de circa 250 de persoane. Sunt implicata in organizarea evenimentului si ar trebui sa aduc la conferinta cel putin 100 de jurnalisti romani. Nu exista dimineata in care sa nu ma intreb de unde sa mai gasesc 100 de jurnalisti romani pentru conferinta. Presa romaneasca a fost zdrobita. Cand spuneam, anul trecut, tot la o conferinta SEEMO la Bucuresti, ca in maximum cinci ani Romania va fi rusinea Europei, fara niciun ziar serios pe tarabe, eram optimista.
As vrea sa adaug acestor vorbe o imagine. Este o taraba cu ziare din statia centrala de autobuze din Tel Aviv. Acum 12 ani. A fost nevoie doar de putin timp si de multi manageri iscusiti ca presa romaneasca sa nu mai fie de gasit nici pe tarabele din tara”, spune Constantinoiu.

 

Sursa foto: facebook.com/marina.constantinoiu

CITESTE SI:

[sam id=”12″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending