Marina Nițoiu va prezenta știrile Focus Sport - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Din 13 decembrie, Marina Nițoiu și Maria Iordănescu vor fi cele care vor prezenta, de luni până joi, știrile sportive din cadrul jurnalelor Focus. În acest timp, Anca Serea este cea care va prezenta în continuare știrile sportive din week-end, de vineri până duminică. La meteo, echipa va fi formată din Georgia Ninu și nou venita în echipă, Roxana Ghiorghian.  

Despre trecerea la prezentarea Focus Sport, Marina Nițoiu spune: “Sportul este “prima” mea dragoste din televiziune și sunt recunoscătoare că am șansa să o reîntâlnesc. “Bine ai venit în Liga 1!”, cu acest mesaj m-au întâmpinat colegii din redacția de sport. Dar eu cred că redacția sport este o echipă de Champions League pentru că fac un super jurnal pe care vă invit să-l urmăriți. Sunt știri muncite, scrise de oameni pasionați pentru care sportul înseamnă totul. Nu vorbim doar de fotbal, o să descoperiți că avem știri din aproape toate sporturile dacă deschideți televizoarele pe Prima TV, în fiecare seară, de la ora 18:55 pentru a urmări Focus Sport.”

Roxana Ghiorghian, cea care a preluat  rolul de prezentatoare la meteo, declară: „Venirea la Prima TV este o schimbare totală pentru mine. Este o provocare, dar promit să aduc un zâmbet senin chiar și în cele mai mohorâte zile. Vă aștept cu voie bună, energie și prognoza meteo. Eu sunt responsabilă cu soarele, restul e de la ANM.”

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending